Bekijk onze geboortekaartjes

BABY kraamfeestkaartjes

Published on augustus 22nd, 2016 | by koningblog

0

Kraamfeest en kraamfeestkaartjes

beschuit-met-muisjesEven eerlijk, zit jij echt te wachten op twee keer per week kraamvisite wanneer je kleintje dan eindelijk geboren is? En dat een halfjaar lang? Heb je niet veel liever dat alle visite op één en hetzelfde moment langskomt, en dat jij dan weer verder kunt genieten van je kleintje en van je nieuwe gezin? Kraamvisite kan heel erg leuk zijn, maar de meeste mensen die op kraamvisite komen houden zich niet echt aan de regeltjes voor de kraamvisite. Ze blijven veel te lang hangen, willen je kindje op schoot houden terwijl jij dat liever niet hebt, en ga zo maar even door. Als je dit soort taferelen wilt voorkomen dan kies je ervoor om een kraamfeest te organiseren. Dan ben je in één keer overal vanaf!

Een kraamfeest plan je meestal ongeveer vier weken na de geboorte van je kindje. Na vier weken ben je vaak lichamelijk weer redelijk hersteld en ben je redelijk gewend aan de nieuwe gezinssituatie. Meestal stuur je een kraamfeestkaartje, ook wel kraamkaartje genoemd, tegelijkertijd mee met je geboortekaartje. Je kunt er echter ook voor kiezen om het kaartje later te versturen.

Het kraamfeest is tegenwoordig steeds populairder onder nieuwbakken ouders. Ondanks dat een kraamfeest erg intensief is wordt het door veel ouders wel als heel erg positief ervaren. In één keer ben je van alle visite af, en dat is met name heel erg fijn vanwege alle vage kennissen, collega’s en oudtantes die per sé op visite willen komen. Doordat je een kraamfeest houdt geef je hen de gelegenheid om langs te komen, maar kost het jou niet teveel tijd.

Als je besluit een kraamfeest te gaan organiseren is het belangrijk om op tijd mensen uit te nodigen. Een week van tevoren een kraamfeestkaartje versturen is niet op tijd genoeg. Veel mensen vinden het handig om de kraamkaartjes mee te sturen met het geboortekaartje. Dat scheelt een postzegel en trekt direct goed de aandacht.

kraamkaartjesBij Koningkaart is het mogelijk om een kraamfeestkaartje te bestellen in dezelfde stijl als je geboortekaartje. Op de pagina ‘Kraamkaartje’ vind je een heleboel voorbeelden van kraamfeestkaarten. Staat jouw kaartje er niet tussen? Neem dan even contact met ons op! Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een kaartje te ontwerpen of met de designtool een bestaand kaartje aan te passen. Let op! Kraamkaartjes kunnen alleen besteld worden i.c.m. geboortekaartjes. Alvast heel veel plezier gewenst tijdens jullie kraamfeest!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Back to Top ↑