Trouwen

Originele trouwkaarten met labeltjes

trouwkaart met ronde labels

Bij het plannen van jullie trouwdag is het belangrijk dat alles perfect is, inclusief de uitnodigingen voor jullie gasten. Gelukkig kunnen wij daarbij helpen. Om jullie trouwkaart extra speciaal te maken, bieden wij de mogelijkheid om er een uniek label aan toe te voegen. Dit geeft een creatieve twist aan de kaart, maar vereist wel wat handigheid, aangezien je de labels zelf met een touwtje of lint aan het kaartje bevestigd moeten worden.

Maak je trouwkaart onvergetelijk met een uniek label

Hoe geweldig is het om een trouwkaart te hebben die speciaal voor jullie is ontworpen? Wij begrijpen dat jullie willen vermijden dat jullie trouwkaart al vijfhonderd keer eerder is gebruikt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een label aan jullie kaart toe te voegen. Jullie kunnen zelf bepalen hoeveel labels jullie willen en hoe deze eruit moeten zien. Op het label kunnen jullie een leuke quote, jullie namen, de datum, een foto, het programma of het type uitnodiging plaatsen. Op deze manier wordt jullie trouwkaart met label echt uniek! Er zijn ook diverse vormen en maten beschikbaar en de mogelijkheid om helemaal zelf te ontwerpen. Op deze manier wordt jullie trouwkaart absoluut uniek.

Creatieve labels voor je trouwuitnodiging

We hebben verschillende stijlen labelkaartjes beschikbaar, zodat er altijd een optie is die bij jullie trouwkaart met labels past. Mocht je echter toch nog iets specifiekers willen, dan is dat geen probleem. Onze ontwerptool biedt de mogelijkheid om het label naar jullie wensen aan te passen. Als jullie echt een persoonlijk tintje willen toevoegen, kunnen jullie zelfs jullie eigen labels ontwerpen.

Kortom, er zijn talloze mogelijkheden om jullie trouwkaart helemaal uniek te maken! Neem snel een kijkje bij onze nieuwe trouwkaarten met labels om de verschillende ontwerpen te ontdekken. Als jullie de kaarten vóór 18 uur ’s middags bestellen, worden ze dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. In de meeste gevallen kunnen jullie de kaarten dan de volgende dag al in huis verwachten!

Related Posts