Trouwen

Trouwtrend van 2023: trouwkaarten met bloemen

Eén van de nieuwste trends in de wereld van trouwkaarten: bloemen! De botanische trend is niet nieuw, deze kennen we al wat langer. De afgelopen jaren zijn trouwuitnodigingen met groene blaadjes en takjes immens populair geweest. Deze trouwtrend zet zich zeker voort, maar dan net even anders. Geperste, gedroogde of geschilderde bloemen, we gaan ze terugzien op huwelijksdrukwerk in allerlei soorten, kleuren en maten! Past een gebloemde trouwuitnodiging bij jullie?

Floral trend voor je trouwuitnodigingen

Bloemen zijn al honderden jaren onderdeel van bruiloften. Niet alleen in het bruidsboeket, maar ook in de aankleding van de dag. Nu zie je ook steeds meer kleurrijke bloemen op de trouwkaarten. Dat is niet voor niets, bloemen zijn nu eenmaal prachtig én niet te vergeten hartstikke romantisch. Bij deze floral trend denk je misschien meteen aan een bruiloft in de lente of zomer, maar ook voor de herfst kun je gerust zo’n trouwkaart met bloemen kiezen. Denk dat bijvoorbeeld aan een exemplaar met roestbruine en oranje bloemen in combinatie met graan. Of een kaartje met droogbloemen in gedempte kleuren. Prachtig voor een bruiloft in de koudere maanden!

Trouwkaart met foto en bloemen

Combineer zo’n geschilderd of gedroogd boeket op je trouwkaarten met een mooie foto van jullie samen voor een persoonlijk tintje. Hebben jullie een verlovingsshoot gedaan? Dan zit daar vast een heel mooi plaatje tussen dat als eyecatcher op jullie trouwuitnodiging kan dienen. In onze collectie vind je verschillende ontwerpen met fotokaders van bloemen. Plaats je eigen foto in zo’n gebloemd kader met behulp van onze handige editor. Pas eventueel ook lettertypes of kleuren aan om je eigen draai aan het geheel te geven. Klaar met ontwerpen? Bestel een proefdruk om jouw botanische trouwkaartje in het echt te kunnen bewonderen!

Ook prachtig op kalkpapier trouwkaarten!

Je kunt de bloemen ook heel goed combineren met een andere trend van de laatste tijd: de trouwkaart van kalkpapier! Dit semi-transparante materiaal zorgt voor een heel bijzonder effect: de kaart die je erachter plaatst schijnt mooi door het kalkpapier heen. Laat de achterkaart dus bijvoorbeeld bedrukken met een bloemenpatroon en bedruk de kalkpapieren kaart met jullie namen in glimmend (rosé)goudfolie. Of kies voor een trouwkaart met een kader van bloemen op kalkpapier, met daarachter een kaart met een grote foto van jullie samen. Bevestig de achterkaart en kalkpapieren kaart aan elkaar met een lint, touwtje of paperclip. Zo krijg je uiteindelijk een origineel en heel stijlvolle uitnodiging voor jullie bruiloft.

Related Posts