Trouwen

Vier de liefde in stijl

Een bruiloft staat garant voor een mooi feest, maar wat voor uitnodiging stuur je nu naar je gasten? Het is handig om te kiezen voor een speciaal thema, dan kun je alles van je bruiloft makkelijk doorvoeren met dit thema in je achterhoofd. Het wordt een soort rode draad waar je altijd op kunt terugvallen. Bij de trouwkaarten van Koningkaart hebben we bij heel veel stijlen, prachtige bijpassende uitnodigingen gemaakt.

Botanic wedding: Green

Word jij helemaal blij van heel veel bloemen en planten om je heen? Dan zul je zeker een glimlach krijgen van deze prachtige Botanische trouwkaarten geïnspireerd door de natuur. Ook op de dag zelf is dit thema makkelijk tot in de puntjes door te voeren. Wij zijn zelf helemaal fan van de botanische bruiloften en kunnen er qua kaarten ontwerpen geen genoeg van krijgen. Wij moedigen deze trend dan ook helemaal aan.

Onze nieuwste botanische trouwkaarten

Trendkleur 2019: Living Coral

De mooie levendige, warme kleur is door pantone uitgeroepen tot de kleur van het jaar 2019. Een mooie heldere kleur roze die een beetje tussen oranje, rood en roze in zit. Met decoratie en versiering kun je deze trendkleur eenvoudig toepassen op je bruiloft, die eigenlijk wel bij meerdere stijlen past. Kies voor een hippe trouwkaart in living coral met deze warme zomerse kleur en je bent helemaal hip. Laat je inspireren!

Koraalrood ofwel Living Coral: trendkleur 2019

Less is more: clean and white

Dat klinkt wel een beetje gek misschien, clean and white. Dit staat voor een bruiloft zonder (vaak onnodig) weelderige dingen, minder afleiding en een eigentijdse sfeer. Strakke, cleane vormgeving waarbij jullie degene zijn die schitteren. Deze uitnodigingen in minimalistische stijl zijn al een tijdje superhot. Een witte kaart met mooie typografie en een simpel takje of een glittertje als opvallend item? “We love it!” Zo kies je bijvoorbeeld in je decoratie voor een paar eyecatchers die er echt uitspringen. We roepen het al een tijdje: Less is more!

Less is more: de nieuwe minimalistische trouwkaarten

Related Posts