Trouwen

Trouwkaarten voor reizigers

Trouwkaart paspoort

We zijn alweer halverwege de zomer en de vakantie is in volle gang. Een huwelijksaanzoek op vakantie is zeer populair. Zonsondergang, tropisch eiland, strand, easy vibes, alle ingrediënten om ten huwelijk gevraagd te worden zijn op vakantie aanwezig. Ben jij door je geliefde ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Wat een prachtig moment moet dat zijn geweest!

Wedding tickets met holiday vibes

Nu je terug bent van vakantie droom je natuurlijk nog even lekker na van dat ene mooie moment. En de komende tijd kun je nadenken over hoe je je bruiloft wilt vormgeven. Een supergoed idee is natuurlijk een trouwkaart in de vorm van een vlieg- of boardingticket, als herinnering aan je huwelijksaanzoek. En in combinatie met een huwelijkspaspoort wordt dit helemaal leuk. Je gasten vinden zo’n originele uitnodiging vast prachtig, en wie weet… worden ze zelf ook geïnspireerd.

Trouwen in het buitenland

Een wedding ticket en/of paspoort is ook een perfect idee voor degenen die juist in het buitenland gaan trouwen. We zien het al helemaal voor ons: voetjes in het zand, de wind blaast zachtjes door je haren, de zon op je gezicht. Dat je droomt van een huwelijk in Italië, Frankrijk, Maladiven of elders op de wereld snappen we helemaal! En voor je gasten mag zo’n toepasselijke trouwkaart eigenlijk niet ontbreken vinden wij.

Ben je er nog niet helemaal uit over wat voor trouwkaarten je wilt? Check dan onze verschillende huwelijksuitnodigingen op Koningkaart. En zie je een leuke kaart? De eerste kun je gratis bestellen met code GP135.

Related Posts