Geboorte

Een tweede kindje op komst

Olifant tweede kindje

Wanneer je opnieuw zwanger bent is het belangrijk om je oudste kindje voor te bereiden op de komst van een broertje of zusje in het gezin. Vertel het hem/haar tijdig zodat hij/zij vast kan wennen aan de nieuwe gezinssituatie. Om je kindje bij het geheel te betrekken is het superleuk om een geboortekaartje voor een 2e kindje te kiezen. En laat hem/haar mee helpen met het uitkiezen.

Geboortekaartjes broertje en baby

Is je eerste kindje een zoon bekijk dan onze collectie geboortekaartje broertje met baby. We hebben onlangs heel veel nieuwe ontwerpen toegevoegd met twee olifanten, giraffen, luiaards en nog veel meer leuke, lieve wilde dieren. Natuurlijk staat er op iedere kaart een groter en baby diertje afgebeeld, wat je oudste zoon en zijn kleiner broertje/zusje voorstelt. Zóóó Schattig!!

dav

Geboortekaartjes zusje en baby

Is er een broertje of zusje op komst voor je oudste dochter? Ook daar hebben we een aparte collectie voor: geboortekaartjes zusje met baby. Lieve, schattige ontwerpen met twee hertjes, konijntjes of een vrolijke illustraties met de oudste dochter en haar baby zusje/broertje. Echt te lief toch?

We hebben heel veel leuke, nieuwe design, dus neem snel een kijkje in onze collectie en bestel een gratis drukproef. Heb je voor je 1e kindje ook een geboortekaartje besteld bij Koningkaart? Bel dan even voor een nieuwe code voor een gratis drukproef want de huidige code zal dan niet werken.

Related Posts