Geboorte

Raak geïnspireerd door onze jungle geboortekaartjes

Tijgerprints, groene bladeren, tropische vogels en vrolijke kleuren. We kunnen er niet omheen, urban jungle is dé nieuwe trend. Deze exotische stijl omarmen we maar wat graag, interieurs, mode en magazines staan er bol van. Ook wij zijn helemaal fan en hebben dit vertaald naar een superleuke nieuwe collectie, echt om op te vreten, de jungle geboortekaartjes!

Jungle vibes, we love it!

Pasten we vorig jaar nog de natuur met weelderige groene plant- en bladmotieven toe op onze geboortekaartjes, nu doen we er nog een schepje bovenop en voegen het junglethema gewoon extra toe. Exotische vogels, brullende tijgers en ondeugende apen omgeven door tropische palmbomen, groene bladeren en kleurrijke bloemen, wat een heerlijke combinatie!

Kleurrijk en stijlvol

Kies je eigen tropische stijl

De nieuwe geboortekaartjes zijn er in verschillende stijlen:
1) Hip met panter- en zebraprints
2) Grafisch met botanische bladeren en tropische vogels
3) Stoer met tijgers, apen en verschillende exotische dieren
4) Kleurrijk met bloemen en planten
We love nature! En je kunt al deze stijlen eenvoudig combineren.

Grafisch en strak

Welkom in de jungle kleintje!

Ben jij inmiddels overtuigd dat dit thema ook bij jouw baby past? Dan mag een geboortekaartje met jungle invloeden natuurlijk niet ontbreken.
Zijn deze jungle vibes voor jouw misschien een beetje teveel van het goede? Bekijk dan onze andere geboortekaarten, met bijna 700 verschillende ontwerpen zit er vast wel iets voor jullie tussen. Kies het leukste ontwerp uit, personaliseer het in onze designtool met eigen teksten, kleuren en illustraties en bestel vooraf een gratis drukproef. Zo kun je het eindresultaat vast bekijken.

En heb je nog vragen? Het team van Koningkaart staat voor je klaar! We zijn bereikbaar van ma t/m vr van 9 tot 17 uur op 10-2131415 of via contact@koningkaart.nl.

Related Posts