Trouwen

Trouwen na corona, kies herfst of winter!

Jaarlijks trouwen er 65.000 stellen. Door corona heeft 60% van de stellen hun bruiloft moeten verplaatsen en bijna de helft daarvan heeft hun bruiloft verspreid over twee data.  Goed nieuws, dat is niet meer nodig! Want 25 september is de anderhalve meter afgeschaft! Tijd om je bruiloft (opnieuw) te plannen en je save the date kaarten te versturen! 

De populairste trouwmaanden zijn juni en september

Veel locaties zijn dan ook dankzij alle gecancelde en verplaatste bruiloften in de zomer van 2022 al volgeboekt. Veel stellen hebben er genoeg van om hun bruiloft weer te moeten uitstellen. Dat snappen we helemaal. We zien dan ook dat veel mensen hun bruiloft in de herfst en winter plannen (normaal is dat maar 8,8% van alle stellen). Het is misschien niet je eerste keuze, maar trouwen in de herfst of winter kan superromantisch zijn. In deze periode is er meer kans dat jouw favoriete locatie en leveranciers beschikbaar zijn op jouw gewenste trouwdatum. En trouwen in deze tijd is goed voor de portemonnee.

Stijlvolle trouwkaart met geometrisch vlakken en droogbloemen
Hippe trouwkaart met groene waterverf en groot 'Ja!'
Tweeluik trouwkaart met eigen foto en geschilderde droogbloemen

Trouwen met een winterthema

Een ander voordeel is de prachtige natuur die deze seizoenen te bieden hebben. Helemaal tof voor een photoshoot! De natuur kleurt prachtig. En tijdens de herfst- en wintermaanden zijn er minder mensen op vakantie. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! En niet te vergeten, het winterthema! Allemaal lekker onder de warme dekentjes of gezellig buiten bij het kampvuur. Zo’n bruiloft ga je je leven lang niet vergeten. Ennn… bijzondere jurken! Je denk misschien: Brrr… koud in mijn strapless trouwjurk… maar nee! Faux fur en vestjes en jasjes maken je outfit helemaal compleet tijdens jouw winterwonderland! 

Trouwkaarten voor de herfst en winter

Speciaal voor deze bruiloften hebben onze ontwerpers de koppen bij elkaar gestoken en een passende collectie trouwkaarten ontworpen. De nieuwe trouwkaarten sluiten perfect aan bij het seizoen. In het herfstseizoen zie je bij de herfst trouwkaarten veel warme donkere kleuren zoals Amberglow, Classic Blue en Burgundy. En in het winterseizoen zijn er ook warme donkere kleuren zoals Deep Royal, Snowfall White en Goud. We hebben sfeervolle herfst- en winter trouwkaarten met goudkleurige accenten of wat dacht je van een trouwkaart met een winters landschap voor je thema winterwonderland? Je kunt ook kiezen voor een traditionele trouwkaart met geschilderde takjes en bladeren. Deze kaarten hebben een herfstige/winterse uitstraling en roepen het gevoel op van de gezellige herfst- en wintermaanden. Onze favoriet van dit moment is de tweeluik donkerblauwe trouwkaart met initialen. Deze kaart kun je kiezen voor zowel een herfstbruiloft als voor een winterbruiloft!

Related Posts