Geboorte

Voorjaarskriebels bij onze geboortekaarten

lentekriebels

Hoera, de lente is van start gegaan! Dat betekent lammetjes in de wei, krokussen in het land en een zonnetje in de lucht. En met alle nare berichten in deze onzekere periode, is het extra belangrijk dat we van de kleine dingetjes blijven genieten. In deze blog vertellen we jullie meer over de nieuwste lente geboortekaartjes, de top 3 leukste lente ontwerpen en onze grote voorjaarsschoonmaak.

Onze nieuwste geboortekaartjes

Verwachten jullie de kleine in de lente? Dan hebben wij een aantal mooie lente geboortekaartjes bij elkaar verzameld. Voordat we bij onze top drie belanden zetten we nog een paar andere toppers in het zonnetje. Zo hebben we een aantal mooie silhouet geboortekaartjes toegevoegd. Helemaal in het thema van het voorjaar. Deze nieuwe ontwerpen zij extra vrolijk met zachte pasteltinten en vlindertjes. Kies je voor een meer minimalistisch geboortekaartje met een silhouetje met vlinders en bloemen? Of voor een speels ontwerp met een kindje met een gekleurde vlieger?

Top 3 lente geboortekaartjes

Om het kiezen wat makkelijker te maken hebben wij onze top drie geboortekaartjes voor het voorjaar bij elkaar gezocht. We zien in de lente toch voor botanische invloeden. Het is dan ook geen wonder dat deze groene topper op één staat. Op dit hippe DIY geboortekaartje is naast alle bladeren ook nog eens ruimte voor een mooie foto. Op twee een nieuwe ontwerp, namelijk een lief geboortekaartje met roze droogbloemen. Als laatste een populair tweeluik ontwerp met droogbloemen en vlinders, super lief toch? Benieuwd naar alle voorjaars ontwerpen? We hebben nu een speciale pagina voor alle lente geboortekaartjes.

De top 3 leukste lente geboortekaartjes

De grote voorjaarsschoonmaak

In de lente is het tijd voor – jawel – de grote voorjaarsschoonmaak. Ook bij Koningkaart hebben we onze handen uit de mouwen gestoken en onze geboortekaartjes eens een flinke opschoonbeurt gegeven! Zo hebben we wat gedateerde kaartjes helemaal opgepept door nieuwe beelden en teksten toe te voegen. Zo wordt het ontwerp weer helemaal hip! Wat dacht je van dit lieve geboortekaartje met een hertje. Na een beetje oppoetsen is het toch weer een hip ontwerp geworden. Ook leuk met bijpassend kraamkaartje.

Zelf ook een geboortekaartje opfrissen? Dat kan natuurlijk ook gemakkelijk. Open een kaartje wat je leuk vindt in de ontwerptool en voeg nieuwe illustraties toe. Zo maak je het geboortekaartje voor je kindje toch weer wat persoonlijker!

Related Posts