Algemeen Geboorte Trouwen Uitnodigingen

Ieder feestje verdient een echte kaart

Ga je dit jaar trouwen, is er een kindje op komst of heb je een jubileum te vieren? De leukste manier om je gasten uit te nodigen is nog steeds om een echt gedrukte kaart te sturen. Ook voor de ontvanger is een uitnodiging of aankondiging in de brievenbus toch altijd net even leuker en persoonlijker dan een mailtje of whatsapp.

Zelf kaarten maken

Aan de echt belangrijke momenten in ons leven willen we toch graag wat extra aandacht besteden. Deze momenten willen we graag onvergetelijk maken. Dat kan natuurlijk prima met het sturen van een originele kaart. Nederland is nog steeds een land waar we bij bijzondere gelegenheden als trouwen, geboorte of een jubileum een fysieke kaart sturen. Gelukkig maar! En met de komst van de online wereld is dit ook allemaal best eenvoudig geworden. Heb je iets te vieren? Je kunt bij Koningkaart heel eenvoudig zelf online je kaarten maken.

Jubileumkaarten

Je eigen geboortekaartjes maken

Ben je zwanger en verwacht je binnenkort je eerste kindje? Natuurlijk wil je graag een mooi geboortekaartje rondsturen. Met onze online designtool kun je eenvoudig zelf je geboortekaartjes maken. Kies het mooiste ontwerp uit op onze website, klik op ‘maak deze kaart’ en pas je design naar wens aan. Bestel dan je gratis drukproef om een gedrukt exemplaar te bewonderen en de kaart staat klaar voor de grote dag. Na de geboorte kun je in een paar stappen je oplage bestellen.

Alle geboortekaartjes

Online trouwkaarten ontwerpen

Heb je je trouwdatum vast staan en de gastenlijst gemaakt? Dan wordt het tijd om na te denken over de trouwkaarten. Ook deze kaarten kun je heel eenvoudig online maken. Bij Koningkaart hebben we heel veel designs in diverse stijlen en volgens de laatste trends. Je eigen trouwkaarten ontwerpen wordt opeens heel simpel! Lekker met z’n tweeën op de bank kun je aan de slag om jouw perfecte huwelijkskaart te ontwerpen. En nadat de drukproef door jullie akkoord is bevonden kun je online je bestelling plaatsen.

Alle trouwkaarten

Is je bestelling gemaakt dan wordt je pakket binnen enkele dagen bezorgd. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Koningkaart, we helpen graag. En ook wij willen dat jij de perfecte kaart ontvangt.

Related Posts