Trouwen

Change the date: je bruiloft uitstellen

change our date

Je hebt een trouwjurk uitgekozen, de locatie is gereserveerd en de trouwkaarten verstuurd. Nu is het alleen nog een kwestie van afwachten tot de grote dag. Jullie kijken er al maanden of misschien zelfs jaren naar uit. Hoe moet het dan als je opeens hoort dat je bruiloft niet door kan gaan vanwege een wereldwijde gezondheidscrisis?

De trouwdatum verzetten

Een van de opties is het uitstellen van jullie trouwdag. Als alles meezit kunnen jullie op een later tijdstip alsnog op dezelfde locatie, met dezelfde band en hetzelfde diner jullie bruiloft vieren. Om jullie gasten van de nieuwe trouwdatum op de hoogte te stellen kunnen jullie een change the date kaartje sturen. Kies bijvoorbeeld een ontwerp dat past bij jullie save the date kaarten of uitnodigingen. Op onze website vind je nu een nieuwe collectie change the date kaartjes die perfect matchen bij onze meest populaire trouwkaarten.

Een intieme ceremonie

Een andere optie is de bruiloft door laten gaan, maar dan in het klein. Hoewel bijeenkomsten op dit moment verboden zijn mag je nog wel een besloten ceremonie organiseren met een maximaal aantal mensen. En natuurlijk alleen wanneer er ook echt 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Het zal niet hetzelfde zijn als je van tevoren had gedacht, maar misschien is het voor jullie belangrijk om alsnog op de gekozen datum te trouwen en wil je dit koste wat het kost door laten gaan. Dan is het misschien een idee om alleen jullie naaste familie en beste vrienden uit te nodigen voor de ceremonie en jullie feest te verplaatsen naar een later tijdstip. Ook dan kun je natuurlijk een change the date kaart sturen om iedereen te laten weten wanneer er weer veilig gefeest kan worden.

Change the date kaarten met korting

Het uitstellen van een trouwdag brengt kosten en zorgen met zich mee. Jullie hebben misschien al save the date kaarten of trouwuitnodigingen besteld en verstuurd. Daarom willen we jullie tegemoet komen en onze change the date kaarten met 50% korting aanbieden. Ook hebben we gekozen voor enkele kaartjes. Zo bespaar je niet alleen op drukkosten, maar ook op de hoeveelheid postzegels die je nodig hebt om de kaarten te versturen. En dan hopen we natuurlijk dat jullie alsnog een prachtige trouwdag zullen beleven op een ander tijdstip!

Related Posts