Kerst

Nieuw: kerstbox met luxe kant-en-klare kerstkaarten

We hebben hier al vaker over geschreven: wij zijn fan van het sturen van kerstkaarten. Logisch ook, als je zelf al begint met ontwerpen van feestelijke kaartjes met sneeuwvlokken in de zomer. Maar zeker na zo’n jaar als dit is het sturen van een kaartje rond de feestdagen een welkome verrassing, denk je ook niet? Dus naast onze gebruikelijke collectie hebben we nu ook iets nieuws gelanceerd: de kerstbox!

Kant-en-klare kerstkaarten

In zo’n kerstbox zitten verschillende kant-en-klare kerstkaartjes. Al onze kaarten kunnen normaliter aangepast worden met behulp van onze handige ontwerptool, maar deze kaarten zijn net even anders. Wanneer je zo’n box besteld krijg je een doosje met vijf verschillende kerstkaarten en enveloppen erin, van elk ontwerp twee stuks. Je hoeft er dus alleen nog een persoonlijke boodschap in te schrijven en je bent klaar om een vriend, kennis of familielid te verrassen met een kerstgroet. Het handige aan die kant-en-klare kaartjes is dat je dan altijd iets achter de hand hebt. Misschien ben je iemand vergeten een kaart te sturen of je wilt er simpelweg nog een persoonlijke boodschap inschrijven. Dan is het zeker handig om zo’n doosje vol kaarten te hebben liggen.

Feestelijke ontwerpen voor kerst

Je kunt kiezen uit twee verschillende kerstboxen. De een bevat een aantal algemene kerstkaarten, denk aan sneeuwsterren, kerstboompjes en sterretjes. Voor wie kies je de kaart met goudkleurige typografie op een mooie donkerrode achtergrond? En naar wie stuur je het roze kaartje met de tekst ‘kerstknuffel’? Elk ontwerp heeft een andere kleur en sfeer, maar ze passen ook allemaal mooi bij elkaar. Wie je ook een kerstkaartje wilt sturen, in deze box zit vast iets geschikts.

Kerstkaarten met actueel thema

De andere box is er een met een actueel thema: corona. Hierin vind je originele ontwerpen met een knipoog naar het bewogen jaar dat we achter de rug hebben. Een jaar van onzekerheid, isolatie en waarschijnlijk een stille kerst. Met deze corona kerstkaarten wens je je naasten een gezond nieuwjaar toe en laat je weten dat je aan ze denkt. Ook zitten er humoristische ontwerpen in deze box, een beetje humor in deze tijd kan geen kwaad, toch?

Box met luxe uitstraling

Voor welke box je ook gaat, het is altijd handig om een stapeltje kerstkaarten in huis te hebben. De enveloppen zitten er meteen bij, dus je hoeft alleen nog een postzegel te kopen of printen en je bent klaar! De kerstkaarten worden gedrukt op mooi, dik hoogglanzend papier voor een luxe uitstraling. Ook de binnenzijde is versierd met illustraties of icoontjes, maar er is ook genoeg ruimte voor een handgeschreven berichtje om je naasten al het goede toe te wensen.

Related Posts