Kerst Trouwen

Kerst save the date, wat een mooi huwelijk

2020 is voor velen misschien een jaar is om snel te vergeten maar niet voor iedereen. Ben jij dit jaar ten huwelijk gevraagd? Toen jullie samen thuis, misschien wel quarantaine op de bank zaten, of tijdens een wandeling in het bos tijdens de lockdown toen jullie er toch even op uit gingen… dan heb je vast ook mooie herinneringen aan dit gekke jaar. Voor jullie een mooi lichtpuntje in deze donkere tijd. Deel dit geluk met je lieve vrienden en familie met een kerst save the date kaart.

Nieuwe collectie: kerst save the date kaarten

Speciaal voor de geliefden die in 2021 gaan trouwen hebben we een mooie, nieuwe collectie ontworpen, kerst save the date, wij noemen deze ook wel “Marry Christmas” kaarten. Dit is een kerstkaart en save the date kaart in één. Marry betekent natuurlijk trouwen in het engels, een kleine woordgrapje met Merry Christmas. Met deze leuke kaarten laat je laat iedereen weten dat jullie volgend jaar gaan trouwen en wenst ze gelijk fijne kerstdagen wensen. Je werkelijke trouwkaart volgt natuurlijk pas zo’n zes weken voor jullie grote dag.

Kerstkaarten, traditie die weer terug is van weggeweest

Dit jaar ouderwets kerstkaarten sturen in sowieso is weer helemaal hot. Dus hang maar vast een slinger aan de muur om al deze mooie kaarten op te hangen. Kreeg je vorig jaar nog veel app’jes met kerst, dit jaar gaan we weer massaal kerstkaarten sturen. Deze traditie is gelukkig weer helemaal terug van weggeweest. En daar zijn we heel blij om. Hoe leuk is het, met de aankondiging om met kerst zoveel mogelijk thuis te blijven, om toch een lieve kerstgroet in de bus te ontvangen. We roepen dan ook iedereen op hier massaal aan mee te doen.

De kerst save the date kaarten hebben we in diverse designs, formaten, met of zonder foto, dus voor iedereen is er wel een mooie kaart te vinden. En heb je vragen of hulp nodig met je ontwerp? Neem dan contact op met de klantenservice van Koningkaart, we helpen je graag.

Related Posts