Kerst

Bedank je personeel met een mooie kerstkaart

kerstkaart voor werknemers

2020 is een jaar om snel te vergeten

Met december in zicht kunnen we wel concluderen dat 2020 een heel bizar jaar was. Eigenlijk stond het hele jaar in het teken van het coronavirus, veel ondernemingen hadden (en nog steeds) het zwaar. Bedrijven moesten sluiten, de zorg draaide juist overuren en werknemers moesten zoveel mogelijk (waar kon) thuiswerken. Een goed moment om een moment stil te staan bij alle gebeurtenissen en deze bizarre tijd af te sluiten. Helaas is dit jaar kerstmis en de afsluiting van het jaar anders dan anders. Het sturen van een kerstkaart aan uw medewerkers is in ieder geval een mooi gebaar.

Waardering voor uw werknemers is goud waard

Stuur uw werknemers een mooie kerstkaart om ze te bedanken voor hun inzet en flexibiliteit, dat is dit jaar extra waardevol. Werknemers die onverwachts thuis aan het werk gingen, werknemers die op kantoor onmisbaar waren en bleven gaan, werknemers die winkels open hielden met alle nieuwe regels en mondkapjes, voor ieder bedrijf was het anders en vergde het een hoop aanpassingen. 2020 was voor vele bedrijven een erg hectische en onzekere tijd, maar één ding is zeker, dit is het moment om uw personeel te bedanken! Speciaal voor deze harde werkers hebben wij een collectie met kerstkaarten aan werknemers ontwikkeld. Door middel van deze toepasselijke kerstkaarten kunt u uw personeel laten weten wat voor toppers het zijn. De kaarten bevatten motiverende teksten, zo geeft u ze een mooie pluim. En hopelijk gaat iedereen weer vol goede moed het nieuwe jaar in.

Kerstkaarten voor alle toppers binnen uw bedrijf

Wat voor kerstkaart stuurt u naar al die toppers? In onze collectie vindt u diverse soorten kerstkaarten, met de nadruk op trots en dankbaar tot meer gericht op samen en sterk. Wilt u een kerstkaart die inhaakt op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar? Bekijk dan onze collectie “corona kerstkaarten”. Deze kaarten hebben allemaal een link met het coronavirus, van wc-rollen tot de ellebooggroet en mondkapjes. De kaarten kunt u allemaal eenvoudig zelf bewerken met onze designtool. En heeft u nog vragen? Onze klantenservice zit voor u klaar om u te helpen met de perfecte kerstkaart.

Related Posts