Geboorte Kerst

Kerstkaarten voor jouw baby’s eerste kerst

baby's first christmas card

Ben je afgelopen jaar bevallen van een zoon of dochter? Wat een fantastisch babynieuws! Gefeliciteerd. Dat moet een heel bijzonder jaar zijn geweest met heel veel nieuwe ervaring. En misschien ben je na het zwangerschaps- en bevallingsverlof wel thuis blijven werken, met zo’n pril kwetsbaar nieuw leven in huis is dat geen verkeerd plan. Mocht dat zo zijn dan heb je in ieder geval maximaal kunnen genieten van dit kleine wonder en wellicht niks hoeven missen.

De mooiste kerstkaarten met jouw kindje in de hoofdrol

Kerstmis wordt dit jaar ook zeker een feest om nooit te vergeten. Speciaal voor dit moment hebben wij kerstkaarten ontworpen met jouw baby in de hoofdrol: Baby’s eerste kerst. Stuk voor stuk prachtige ontwerpen met ruimte voor een mooie foto. Hoe leuk is het om één of meer van die mooie foto’s van de baby die je afgelopen jaar veelvuldig hebt gemaakt op jullie kerstkaart te plaatsen. Zo kan iedereen gelijk zien hoe groot jullie kindje is geworden. Met een jaar van afstand houden en weinig bezoek heeft misschien nog niet iedereen jullie nieuwe gezinslid kunnen bewonderen.

Verwachten jullie een kerstkindje?

Ben je op dit moment zwanger en verwachten jullie je kindje rond kerst? Dan is het natuurlijk ook superleuk om een geboortekaartje te sturen in kerstthema. Kraambezoek zal nog even op zich laten wachten dus kies dan voor een prachtig kaartje uit de “Baby’s eerste kerst” collectie met de mooiste foto van je pasgeboren kindje voorop. Dan heb je een unieke kerstkaart en geboortekaart ineen en kan iedereen je kindje alvast bewonderen. Je kunt deze feestelijke kaarten al vanaf begin december tot nieuwjaar sturen.

Related Posts