Kerst

Versier je kerstkaarten met kerst sluitstickers

Ho, ho, ho, de Sint is het land uit dus we richten ons weer helemaal op Kerstmis. Misschien heb je de kerstboom al ruim voor Sinterklaas gezet? Wij in ieder geval wel want dit jaar willen we het huis extra vroeg gezellig maken. En heb je je kerstkaarten al in huis gehaald? Na bijna een jaar van thuiswerken en quarantaine heb je wellicht een hoop mensen maar weinig gezien of gesproken. Het ouderwets sturen (en ontvangen) van een mooie kerstkaart mét kerst sluitsticker is dan natuurlijk extra welkom.

Kerstkaarten voor iedereen

Bij Koningkaart hebben we een extra grote collectie kerstkaarten ontwikkeld met heel veel verschillende thema’s en keuzes. Denk aan kerstkaarten met een knipoog naar corona, of om al je werknemers en zakenrelaties te bedanken, maar ook zakelijke kerstkaarten passend bij de branche van je bedrijf. Je wilt dit jaar natuurlijk echt al je vrienden, familie, zakenrelaties, werknemers en bekenden een mooie toepasselijke kerstkaart sturen. Zeker als je al deze mensen dit jaar niet veel hebt gezien.

Maak je envelop extra feestelijk met kerst sluitstickers

Om je kerstkaarten extra mooi te maken hebben we nu ook een nieuwe collectie met kerst sluitstickers ontworpen om ook de envelop om je kerstkaart net even iets leuker en mooier te maken. Want hoe leuk is het om in deze gekke tijden weer eens ouderwets kerstpost te ontvangen? Het sturen van een mooie kerstkaart verrijkt met een bijpassende kerst sluitsticker achterop maakt het geheel super feestelijk.

De kerst sluitstickers zijn rond met een diameter van 4 cm. Ze zitten met 24 stuks op één vel en we hebben maar liefst 22 verschillende ontwerpen. Dus bij iedere envelop hebben we een kerstzegel die matcht.

Heb je uiteindelijk nog kerst sluitstickers over?

Heb je minder kerstkaarten dan dat er stickertjes op je velletje zitten? Geen probleem! Je kunt deze leuke ronde stickertjes natuurlijk ook voor je kerstcadeautjes gebruiken. Bijvoorbeeld om cadeautjes mee dicht te plakken, of om een naamkaartje op het cadeau te plakken of gewoon als extra versiering. Of plak ze op een theelichthouder, deze krijgt dan gelijk een mooie kerstuitstraling. Kortom, er zijn heel veel leuke toepassingen te bedenken.

Related Posts