Kerst Trouwen

Winter wonder wedding

Het plannen van je bruiloft in deze gekke tijden kan een grote klus zijn. Veel bruiloften worden uitgesteld of gecanceld. Wij zien nu dat veel koppels hun grote dag verschuiven naar de winter van 2021. In de hoop dat de maatregelen dan een stuk minder of zelfs helemaal weg zijn. Zoek jij nog winter trouwkaarten voor je winter bruiloft? Lees dan snel alles over de nieuwe collectie: winter wonder wedding.

Een romantische winter bruiloft

Het trouwseizoen is voller dan ooit. Dat komt natuurlijk door alle gecancelde en verplaatste bruiloften in 2020. Sommige locaties zijn tot in de zomer van 2022 volgeboekt. Wij snappen dat stellen niet zo lang willen wachten. We zien dan ook dat veel mensen hun bruiloft in de winter plannen. Het is misschien niet de meest voor de hand liggende optie, maar trouwen in de winter kan super romantisch zijn.

In de winter is het namelijk eerder donker. Je kunt je locatie versieren met fairy light, kaarsen en lampionnen. Plus, het is wat kouder. Als je dan toch graag buiten wilt trouwen, kun je voor een kampvuur kiezen! Je moet dan wel de geur voor lief nemen ;). Ook zijn trouwjurken met lange mouwen helemaal hot! In dit seizoen hoef je dan niet bang te zijn dat je het warm krijgt. En met een beetje geluk krijg je winters weer. Er is natuurlijk niets specialers dan trouwfoto’s in de sneeuw.

Trouwkaarten met een winterse twist

Speciaal voor deze bruiloften hebben onze ontwerpers de koppen bij elkaar gestoken en een passende collectie ontworpen. De nieuwe trouwkaarten sluiten perfect aan bij de winter. In dit seizoen zie je vooral donkere en warme kleuren zoals Burgundy, donkerblauw en groen. We hebben sfeervolle donkerblauwe ontwerpen met goudkleurige accenten. Of wat dacht je van een trouwkaart met winters landschap.

Je kunt ook kiezen voor een traditionele trouwkaart met geschilderde takjes en bladeren. Deze kaarten hebben een winterse uitstraling en roepen het gevoel van Kerstmis op. Onze favoriet van het moment is de donkerblauwe trouwkaart met zilverkleurige glitters. Tip van ons; bestel deze kaart op metallic papier. Hierdoor krijgt je trouwkaart een spetterende uitstraling.

Related Posts