Algemeen Geboorte

Nieuw: strikjes op je geboortekaartje

De liefhebbers van ‘less is more’ en klassieke geboortekaartjes kunnen hun hart ophalen. Bij Koningkaart lanceren we namelijk een gloednieuwe collectie geboortekaartjes met strikjes. En ze komen in alle kleuren! Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Stijlvolle strikjes in alle kleuren

We hadden natuurlijk al eventjes strikjes in de tradionele kleuren in ons assortiment. Maar we hebben nu gloednieuwe exemplaren met de hipste kleuren. Denk aan de trendkleur roestrood of ginger. Of wat dacht je van een donkerblauw geboortekaartje met een mosterdgeel strikje. Super schattig toch? Daarnaast hebben we ook wat oude vertrouwde kleuren zoals fransgroen, licht- en donkerblauw en oudroze. Voor ieder ontwerp een bijpassend exemplaar. De strikjes hebben een plakker op de achterkant en zijn daardoor heel makkelijk op het kaartje te plakken.

Kies voor klassieke geboortekaartjes

Met een echt strikje op het geboortekaartje krijgt je geboortekaartje direct een stijlvolle uitstraling en wordt het ontwerp net even wat specialer. Kies je voor een strikje dan kies je voor tijdloos. Onze nieuwe geboortekaarten hebben hippe achtergrondkleuren. Dit in combinatie met een zorgvuldig uitgekozen lettertype en een kleurrijk strikje is een gouden combinatie. Over goud gesproken; een strikje past ook perfect op een goudfolie geboortekaartje. Dubbel zo speciaal!

Creëer je eigen geboortekaartje

Heb je alle kaarten uit onze collectie bekeken? Waaronder onze favoriet: het tweeluik geboortekaartje met geel strikje en foto. Maar zit je ontwerp er toch niet tussen? Dan kun je de kaarten gemakkelijk naar wens omtoveren. Soms hoef je alleen maar de achtergrondkleur of het lettertype te veranderen en klaar is Kees. Daarnaast kun je ook met een blanco kaart beginnen. Neem eens een kijkje bij zelf ontwerpen voor de mogelijkheden.

Related Posts