Geboorte

Nieuw: de collectie lente geboortekaartjes

We mogen alweer een tijdje genieten van lekker weer met een zonnetje aan de lucht. Misschien vandaag niet echt maar de meteorologische lente is toch echt begonnen. En binnenkort breekt ook de echte lente aan. Dit seizoen staat in het teken van nieuw leven. Daarom voegen wij ieder jaar lente geboortekaartjes toe! Benieuwd naar de collectie? Hieronder vertellen we je alles over de nieuwe geboortekaartjes.

Lentekriebels: bloemen en bijtjes

We gaan het hier natuurlijk niet letterlijk over bloemen en bijtjes hebben. Maar onze nieuwe geboortekaartjes bevatten nieuwe leuke illustraties. Tussen de bloemenkransjes, blaadjes en vlinders spot je hier en daar een bijtje. Schattig toch? De nieuwe kaartjes komen in allerlei soorten en maten.

Zo hebben we een mooi vierkant geboortekaartje met een patroon van vrolijke lenteblaadjes. En wat dacht je van een verfrissend lichtblauw ontwerp met witte madeliefjes voor je pasgeboren dochter? Natuurlijk kun je onze ontwerpen naar wens aanpassen. Dus wil je toch liever traditioneel roze? Geen probleem, in de ontwerptool kun je dit gemakkelijk veranderen.

Geboortekaartje met pasteltinten

Verwacht jij jouw kleintje in de lente maar ben je niet op zoek naar bijtjes en vlinders? Je kunt ook nog hele leuke andere geboortekaartjes maken die goed bij dit seizoen passen. Onze nieuwe favoriet heeft een mooie illustratie van een wiegje op de voorzijde. De kaart heeft zachte pasteltinten en subtiele bloemetjes. Of kies voor een ontwerp met silhouet illustraties. Bijvoorbeeld de nieuwe geboortekaart met een meisje op de step en zachtroze waterverf.

Nieuwsgierig geworden naar al deze lente geboortekaartjes? Op de website hebben we alvast al deze toppers op een rijtje gezet. Zo krijg je een goede indruk welke geboortekaartjes er bij de lente passen.

Heb je vragen of hulp nodig bij het ontwerpen? Schroom niet en neem contact met ons op. We helpen graag!

Related Posts