Geboorte

Geboortekaartjes met een dinosaurus

dinosaurus geboortekaartjes

Ben je zwanger van een lief jongetje of meisje? Kies dan voor een superhip geboortekaartje met een dinosaurus! Dinosaurussen zijn lief, schattig en stoer tegelijk. Wie droomt er nu niet van zo’n trendy dino op het babykaartje. Wij worden in ieder geval helemaal blij van al die vrolijke soorten dino’s. 

Een dinosauruskamer voor echte dinofans

Dinosaurussen zijn niet alleen geschikt om op een geboortekaartje te plaatsen maar je kunt ook kiezen voor een echte dinosauruskamer. Als je gaat googlen kom je heel veel verschillende soorten behang tegen met dino’s maar ook dekbedden, lampen, muurstickers, posters en nog veel meer. Dus qua inrichting van de baby dinokamer kun je helemaal los gaan met het thema dinosaurus. En welke leeftijd je kindje ook heeft, dino’s zijn populair bij kinderen van alle leeftijden. Dus ook leuk voor een themafeestje als je kindje bijvoorbeeld 1 of 2 jaar wordt kun je een uitnodigingen met een dino sturen.

Welke dino’s zijn er allemaal?

Dino’s spreken al heel lang tot de verbeelding van kinderen ondanks dat ze al heel lang geleden uitgestorven zijn. Deze reusachtige beesten zijn ook zo indrukwekkend. De meest bekende zijn de T-Rex, Brontosaurus, Triceratops, Stegosaurus. In de film Jurassic World zie je een hoop van deze dinosaurussen tot leven komen. Welke verschillende dinosaurussen ken jij allemaal? Kun je ze opnoemen?

Geboortekaartjes met dinosaurussen

Op onze nieuwe geboortekaartjes hebben we twee verschillende dino’s gebruikt, namelijk: de brontosaurus met z’n lange nek en de stegosaurus met stekels op z’n rug. Van beide varianten hebben we verschillende geboortekaartjes ontworpen zowel voor een jongen als voor een meisje en in een aantal verschillende formaten. Er zijn wat zachter getekende babykaartjes met een wat meer klassiekere uitstraling en hippe, felgekleurde babykaartjes met een botanische look. Uiteraard kun je al deze leuke dinokaartjes zelf bewerken met de designtool en een drukproef bestellen. Wordt dit het geboortekaartje voor een 2e of 3e kindje? Wedden dat je huidige zoon of dochter dit een perfect geboortekaartje vindt?

Related Posts