Kerst

Kerstkaarten ontwerpen in de lente

kerstkaarten 2024

We zijn op dit moment druk bezig met onze nieuwe collectie kerstkaarten, ook al lijkt het een beetje vreemd om al aan kerst te denken terwijl de zomer nog moet begonnen. Gedurende de maanden april en mei hebben we hard gewerkt aan het creƫren van nieuwe ontwerpen en in de zomermaanden gaat dat gewoon door. Vanaf vandaag kunnen bedrijven bij ons terecht als ze op zoek zijn naar een zakelijke kerstkaart, wekelijks zetten we nieuwe kaarten online.

Kerstkaarten: een traditie die blijft voortbestaan

Het versturen van kerstkaarten is nog steeds een vaste traditie aan het einde van het jaar in Nederland, zowel naar vrienden en familie als naar zakelijke relaties. Jaarlijks worden er ongeveer 130 miljoen kerstkaarten verstuurd, wat neerkomt op bijna 40 kaarten per gezin. Hoewel dit misschien veel lijkt, kan Nederland niet concurreren met de Verenigde Staten wat betreft aantallen. In de VS is het versturen van kerstkaarten een grote traditie, met maar liefst 1,6 miljard kaarten die jaarlijks worden verstuurd. Het aantal kerstkaarten dat elk jaar wordt verstuurd, is nu weer stabiel. In het verleden was er een dalende trend met de opkomst van digitale mogelijkheden zoals sms, Facebook, WhatsApp, enzovoort. Maar nu is het weer hip en populair om een persoonlijk ontworpen, gedrukte kerstkaart te sturen.

Maak indruk met onze zakelijke kerstkaarten

Koningkaart ontwerpt al jaren kerstkaarten, speciaal voor de zakelijke markt. Dus als uw bedrijf actief is in de bouw, haven, onderwijs, advocatuur, ICT, logistiek, bankwezen, enzovoort, dan hebben we een geschikte kaart voor elke branche. En als we die niet hebben, maken we er graag een voor u. We hebben nu meer dan 500 zakelijke kerstkaarten in onze webshop, in verschillende stijlen en formaten. U kunt kiezen uit kaarten met foto’s, met uw logo of alleen de bedrijfsnaam op de voorkant. Alles kan naar wens worden aangepast.

Prachtige folieaccenten voor een luxe uitstraling

Voeg een vleugje glans toe aan je kerstkaarten met onze prachtige folie accenten. Van sprankelende gouden details tot elegante zilveren accenten, onze folie-opties geven je kaarten een luxe uitstraling die je boodschap nog feestelijker maakt. Kies voor een subtiele glans of maak een statement met opvallende folie-effecten. Met onze folie toepassingen breng je jouw zakelijke kerstkaarten naar een hoger niveau en laat je een blijvende indruk achter bij je ontvangers. Bekijk onze nieuwe ontwerpen kerstkaarten met foliedruk.

Neem dus snel een kijkje in onze nieuwe collectie zakelijke kerstkaarten en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft, we helpen u graag.

Related Posts