Trouwen

Save the Date kaarten voor een onvergetelijke trouwdag

Gaan jullie het avontuur van het huwelijk aan in het najaar van 2023? En willen jullie er absoluut zeker van zijn dat al jullie geliefden aanwezig zijn op jullie grote dag? Dan is het hoog tijd om jezelf te verdiepen in de wereld van Save the Date kaarten! En wat een geluk, Koningkaart staat boordevol ontwerpen die helemaal in lijn zijn met de laatste trends! Benieuwd?

Ga voor een kaart met jullie eigen stralende foto

Onze nieuwe collectie Save the Date kaarten biedt vooral ontwerpen met voldoende ruimte voor jullie eigen foto. Deze kaarten worden werkelijk prachtig wanneer ze worden gepersonaliseerd met een professionele foto. En hoe geweldig zou het zijn als jullie trouwfotograaf ook een liefdesshoot kan verzorgen? Zo zijn jullie niet alleen verzekerd van een schitterende foto voor op de Save the Date kaart, maar wellicht ook voor op de trouwkaart zelf! En als jullie simpelweg niet kunnen kiezen welke foto jullie op de uitnodiging willen zetten, hebben we ook ontwerpen waar twee of drie foto’s perfect bij passen!

Een feestelijk stijl voor jullie bruiloft

Natuurlijk hebben we ook prachtige kaarten zonder foto. Wij zijn helemaal verliefd geworden op de betoverende combinatie van donkerblauw met een vleugje goud, dus hebben we uiteraard diverse schitterend ontwerpen met deze kleuren gecreëerd. Neem online een kijkje en selecteer de kleur donkerblauw in de filter voor de diverse Save the Date kaarten in deze kleur.
Binnenkort voegen we hier ook de bijbehorende trouwkaart aan toe op onze website. Hoe bijzonder is het om al het drukwerk voor jullie bruiloft in dezelfde betoverende stijl te hebben! Mochten jullie geen trouwkaart kunnen vinden die perfect bij jullie Save the Date kaart past, laat het ons dan weten. We zorgen er graag voor dat er een speciaal ontwerp voor jullie wordt gemaakt.

Save the date voor al je vrienden en familie

Bereid je voor op een onvergetelijke bruiloft en nodig jullie dierbaren uit op een unieke en stijlvolle manier! Met onze schitterende Save the Date kaarten leggen jullie de basis voor een viering vol liefde en vreugde. Wacht niet langer en ontdek de nieuwste trends in de wereld van uitnodigingen. Het huwelijksavontuur begint hier, bij de keuze van de perfecte Save the Date kaart die jullie liefde op een onvergetelijke manier weerspiegelt. Laat ons jullie helpen om deze bijzondere mijlpaal in stijl aan te kondigen en te vieren!

Related Posts