Geboorte

De perfecte poster voor op de babykamer

Kinderkamer met geboorteposter, canvas schilderij en canvas poster.

Of het nu gaat om het aankondigen van de komst van je kleintje of het personaliseren van de babykamer, Koningkaart biedt een breed scala aan posters, elk met unieke eigenschappen. Ontdek de vier verschillende posteropties waarmee je jouw bijzondere momenten kunt vereeuwigen.

1. Canvasposter: sfeervol met houten latjes

De canvasposter van Koningkaart combineert functionaliteit met esthetiek. Gedrukt op stevig katoenen doek en omlijst door magnetische houten latjes, biedt deze poster een moderne en minimalistische uitstraling. Het magnetische ontwerp maakt het wisselen van posters moeiteloos, waardoor je gemakkelijk de sfeer in de babykamer kunt aanpassen aan de groeiende persoonlijkheid van je kleintje.

2. Canvas schilderij: duurzaamheid in stijl

Voor degenen die streven naar duurzaamheid en een verfijnde uitstraling is het canvas schilderij de ideale keuze. Dit posterformaat wordt gedrukt op stevig canvasdoek en strak gespannen over een dik frame. De combinatie van duurzaamheid en een chique uitstraling maakt dit schilderij perfect om de meest gedenkwaardige momenten van je leven te presenteren.

3. Gewone poster: eenvoudig en doeltreffend

Met de gewone posteroptie biedt Koningkaart een eenvoudige en doeltreffende manier om je boodschap over te brengen. Gedrukt op stevig papier, is deze poster ideaal voor wie op zoek is naar een betaalbare en toch kwalitatieve oplossing. De online editor stelt je in staat om het ontwerp naar wens aan te passen, waardoor je volledige controle hebt over het eindresultaat. Bij deze geboorteposter zijn ook grote formaten mogelijk.

4. Luxe poster: glimmende accenten met foliedruk

Voor een vleugje luxe en verfijning biedt Koningkaart de luxe poster, gedrukt op speciaal coated karton. Het unieke kenmerk van deze poster is de mogelijkheid van foliedruk, waarmee je bepaalde elementen van het ontwerp kunt accentueren. Een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige poster met een glamoureus tintje. Deze poster wordt ook plat geleverd en is perfect om in te lijsten.

Personaliseer de posters met de online editor

Bij alle posters van Koningkaart is personalisatie eenvoudig dankzij de online editor. Of je nu kiest voor het canvas, het schilderij, de gewone poster of de luxe variant, elke poster wordt een blijvende herinnering die de babykamer van je kindje verrijkt met speciale momenten. Laat je creativiteit de vrije loop en creƫer een uniek kunstwerk dat de vreugde van het ouderschap weerspiegelt.

Geboortekaartje omzetten naar poster?

Koningkaart regelt het voor je! Onze klantenservice zet jouw ontwerp van het geboortekaartje om naar een poster en plaatst het in je account, zodat je het zelf kunt bewerken. Vereeuwig de aankondiging van je kleintje met gemak en personaliseer het naar jouw wensen.

Related Posts