Geboorte

Zeg het met een raambord: er is een kindje geboren!

De geboorte van een kindje is en blijft een van de meest bijzondere momenten in het leven. En zo’n prachtig hoogtepunt mag uitbundig gevierd worden, vinden wij. Niet alleen met een lief geboortekaartje en beschuit met muisjes, maar ook met een mooi raambord om aan de hele buurt te laten zien: er is een kindje geboren!

Van traditionele ooievaar naar trendy raambord

Een raambord? Is dat niet zo’n bord dat je makelaar aan je huis plakt wanneer het te koop staat? Jawel, maar dan net even anders. Een geboortebord, of raambord, is een stevig bord dat je kunt bevestigen op het raam en waarmee je de geboorte van je kindje op een leuke manier kunt aankondigen. Het is weer eens iets anders dan de traditionele ooievaar in de tuin. Het bord wordt bedrukt met lieve diertjes, een silhouet illustratie of ander vrolijk ontwerp en wordt daarna plat bij je thuis geleverd. Je kunt het bord zelf vouwen en met de plakranden aan het raam bevestigen. Simpel, snel en vooral erg leuk: wanneer er zo’n bord aan je huis pronkt weet iedereen dat je iets geweldigs hebben te vieren. Je zoon of dochter is geboren!

Uitgebreide collectie

In onze collectie vind je borden in allerlei verschillende stijlen. Of je nu van strak en minimalistisch houdt of juist van kleurrijk, speels en opvallend: er is voor elk wat wils. Ga bijvoorbeeld voor een trendy ontwerp met regenboogje en hartjes. Of kies je voor een raambord in jungle thema met dieren en tropische bladeren? En wil je toch hinten naar de traditionele ooievaar, dan kun je kiezen voor het schattige raambord met ooievaar, wolkjes en een baby giraf of konijntje. Zo’n bord is natuurlijk ook erg leuk in combinatie met andere versieringen, zoals een slinger voor het raam of juist die traditionele ooievaar in het bloemperkje. Voor zo’n bijzonder moment mag je uitpakken, toch?

Gepersonaliseerd en passend bij geboortekaartje

Op zo’n bord komt meestal de naam van je pasgeboren kindje, maar je kunt ook voor een ontwerp gaan met ‘it’s a boy!’ of ‘hoera, een dochter!’. Wanneer je een tweede of derde kindje verwacht, kan dat natuurlijk ook ‘hoera, een broertje!’ zijn. Nadat je het bord besteld hebt passen wij de tekst voor je naar wens aan. Je krijgt dan altijd nog eerst een digitaal voorbeeldje te zien voordat het definitieve ontwerp naar de drukker gestuurd wordt. Onze collectie hebben we zo ontworpen dat deze goed aansluit bij onze geboortekaartjes, maar we snappen het ook wanneer je op zoek bent naar een specifiek raambord dat perfect aansluit bij het geboortekaartje van je kleine. Neem gerust even contact met ons op, we ontwerpen er graag eentje voor je op maat.

Related Posts