Geboorte

Unieke geboorteaankondigingen!

Hoera, er is een kindje geboren! Dit geweldig leuke nieuws mag natuurlijk gedeeld worden met alle vrienden en familie. Je verstuurt een stapel lieve geboortekaartjes om je zoontje of dochtertje voor te stellen aan alle naasten. Maar naast geboortekaartjes versturen kun je op nog een leuke manier de geboorte van je kleine aankondigen: met een geboortebord, raamsticker of tuinbord!

De hele buurt mag het weten, jullie gezin heeft een nieuw lid gekregen! Dit blijde nieuws wil je misschien van de daken schreeuwen, eindelijk – je zoon of dochter is geboren. Nu kun je misschien beter niet op het dak gaan staan. Zet in plaats daarvan een vrolijk bord in de tuin of versier het raam met een sticker of geboortebord!

Roze raambord met witte bloemen
Lichtblauw raambord met silhouetjes jongen en hond

Geboortebord voor op het raam

Een geboortebord voor op het raam wordt ook wel een makelaarsbord genoemd. Je kent ze wel, de driehoekige borden met TE KOOP erop. Zo’n bord werkt ook perfect als unieke geboorteaankondiging! Aan beide kanten komt een mooie opdruk met de naam van je kindje. Je kunt gaan voor een eenvoudig ontwerp zonder te veel poespas, maar we hebben ook lieve ontwerpen met diertjes of silhouetjes in onze collectie. Deze geboorteborden worden gedrukt op een stevig, weerbestendig materiaal en kan eenvoudig bevestigd worden met het dubbelzijdige tape dat al op het bord zit.

Groene raamsticker met dino
Roze raamsticker met bladeren

Vrolijke raamstickers

Een andere optie voor op het raam zijn de raamstickers. Deze worden gedrukt op niet transparant vinyl. Plak zo’n leuke sticker op het raam om de hele straat te laten weten dat er een kindje geboren is! We hebben in onze collectie verschillende raamstickers beschikbaar, in verschillende maten en stijlen. Je kunt voor een ronde sticker gaan, maar we hebben ook vierkante of rechthoekige stickers. Zie je een lief ontwerp dat je aanspreekt? Pas de raamsticker zelf aan in onze handige ontwerptool en geef er je eigen draai aan.

Rond tuinbord meisje met bladeren
Roze hartvormig tuinbord met spetters

Leuk geboortebord voor in de tuin

Een variatie op de traditionele ooievaar in de tuin is het tuinbord! Op dit bord komt de naam van je zoontje of dochtertje te staan, samen met een lieve illustratie of op een mooie achtergrondkleur. Het bord wordt gedrukt op forex, een stevig en weerbestendig materiaal. Je kunt het bord zelf bevestigen aan een houten paal en in de tuin plaatsen. Zo weet de hele buurt hoe blij jullie zijn met de gezinsuitbreiding!

Ben je op zoek naar een bord of sticker die perfect aansluit bij je geboortekaartjes? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met het ontwerpen van een leuke geboorteaankondiging in de stijl van je kaartjes!

Related Posts