Geboorte

Drie trends voor geboortekaartjes in 2024

Geboortekaartjes Koningkaart

De komst van een kleintje moet natuurlijk op een leuke manier aangekondigd worden: met een mooi geboortekaartje! Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends, kleurcombinaties en thema’s voor onze als maar groter wordende collectie geboortekaartjes. Ook dit jaar zien we weer zoveel leuks voorbij komen en hebben we al een heleboel lieve kaartjes ontworpen. Bij deze zetten we graag drie opvallende trends op een rijtje!

Beige geboortekaartje met olifantje
Beige geboortekaartje met leeuw

Beige geboortekaartjes voor jongens én meisjes

Deze trend is al iets langer aanwezig, niet alleen binnen de geboortekaartjes – maar ook voor babykamers, babykleertjes, speelgoed en nog veel meer! De kleur beige, in allerlei tinten, is hot! Met deze rustige en neutrale kleur kun je natuurlijk alle kanten op. Ga je voor minimalistisch, klassiek of schattig? Een mooie, beige tint kan altijd! Voor zowel jongens als meisjes is deze trendkleur passend, dus ook wanneer je het geslacht van je kindje nog niet weet kun je voor een beige geboortekaartje gaan. Wij zijn vooral fan van deze kleur in combinatie met glimmend koperfolie!

Geboortekaartje met boerderijdieren en koperfolie naam
Geboortekaartje met silhouet boerderijdieren

Geboorteaankondiging met boerderij thema

Lammetjes, kippen, koeien en schapen: we zien allerlei vrolijke boerderijdieren voorbij komen op geboortekaartjes en -producten. Een boerderij geboortekaartje past helemaal leuk als jullie ook echt op het platteland of zelfs een boerderij wonen. Maar ook voor stadse ouders kan een speels geboortekaartje met grappige varkentjes of lieve schaapjes hartstikke leuk zijn! Perfect voor een geboorteaankondiging met nostalgisch en Hollands tintje! Oh en wat denk je van een kaartje met pluizige eendjes of kuikentjes voor een lente kindje?

Geboortekaartje met beren en luchtballon
Blauw luchtballon geboortekaartje

Luchtballonnen op dromerige geboortekaartjes

De derde trend waar we op dit moment fan van zijn: luchtballonnen. Een luchtballon heeft al jaren een prominente plek in veel kinderkamers en kinderboeken en dat is natuurlijk niet voor niets. Dit bijzondere vervoersmiddel straalt toch iets avontuurlijks of betoverends uit. We hebben al een aantal lieve, dromerige kaartjes in onze collectie met luchtballonnen tussen de wolken of met schattige dieren erin. Ga voor een gevoel van verwondering met zo’n leuk luchtballon geboortekaartje en kondig je kleine op een sprookjesachtige manier aan!

Of je nu kiest voor een stijlvol beige kaartje, een speels boerderijthema of een betoverend ontwerp met luchtballonnen, je kunt elk kaartje volledig naar eigen wens en inzicht aanpassen in onze handige editor. Zo krijg je uiteindelijk altijd een geboortekaart die perfect aansluit bij jullie als gezin. Voor welke trend ga jij?

Related Posts