Geboorte

Geboortekaartjes met dieren

Een van de grootste en meest dierbare ervaringen in ons leven is het krijgen van kinderen. Eerst ben je zwanger, dan wordt je kindje geboren en opeens is er een nieuw leven begonnen! De lente is hét seizoen wat bij uitstek in het teken staat van een ‘nieuw leven’! In het dierenrijk zie je in het voorjaar dan ook overal jonge diertjes.

Onze nummer 1: de giraf

Ben je zwanger en verwacht je binnen enkele maanden je kindje? Dan is onze nieuwe collectie geboortekaartjes met dieren echt wat voor jou.
Ze zijn zoooo lief!!! Al deze lieve schattige diertjes, wat een vrolijke beestenboel, echt om te zoenen. Onze topper is natuurlijk deze vrolijke giraf, getekend in waterverf met kleine hartjes eromheen. Roze voor een meisje en groen voor een jongen.

Jungle fever!

We zijn in de ban van wilde dieren en de natuur is belangrijker dan ooit. Dit geboortekaartje met jong welpje is dan ook een echte topper! Wroaaaah!!
Wil je eens wat anders? Wat dacht je van deze omgekeerde luiaards of dassen familie. De leuke jungledieren zijn helemaal in trek en ze vervelen nooit. Hier smelt toch iedereen van!

Zelf je kaartje maken

Al deze mooie nieuwe geboortekaartjes kun je zelf maken met onze handige designtool. Je opent je kaart, past de tekst aan en je bestelt een gratis drukproef met code GP135. We drukken nu één echt kaartje voor je, en bestel je voor 12 uur, dan ligt deze de volgende dag al op je deurmat. Zo kun je het eindresultaat vast bewonderen en nog een laatste wijziging doen. Het kaartje staat nu klaar voor de geboorte!

Verstop hem goed als je de echte naam van je kindje erop hebt gezet!!! Dat is natuurlijk het grootste geheim voor familie en vrienden. 😉 Je kunt natuurlijk ook een fake- of werknaam erop zetten. De volgende zien we vaak voorbij komen: Pixel, Ukkie en Pluis. Wat is jullie werknaam?

Related Posts