Trouwen

De populairste trouwkaarten van dit moment

label trouwkaart groen met koperfolie

De elegantie van beige trouwkaarten

Beige trouwkaarten zijn dé trend van dit seizoen! Deze stijlvolle kleur straalt rust en elegantie uit en past perfect bij elk bruiloftsthema, of het nu bohemian, klassiek of modern is. Populair zijn de huwelijkskaarten met een subtiel botanisch takje voor een natuurlijke touch. Voor wat extra glamour kies je voor kaarten met koperfolie accenten, die een vleugje luxe toevoegen of met een mooie grote strik.

Speelse en unieke ticket trouwkaarten

Een trend die we absoluut moeten benoemen, zijn de superleuke ’ticket’ trouwkaarten. Deze uitnodigingen, in de vorm van een toegangsbewijs of een vliegticket, voegen een speels en uniek element toe aan je bruiloft. Perfect voor stelletjes die gaan voor een thematische bruiloft of een relaxte sfeer willen neerzetten. Niet alleen een toffe manier om je gasten uit te nodigen, maar ook een geweldige herinnering aan jullie speciale dag. Met de mogelijkheid om deze tickets helemaal naar wens aan te passen, passen ze perfect bij jullie stijl en thema.

Ontwerp je eigen trouwkaarten

Een van de grootste voordelen van onze trouwkaarten is de mogelijkheid om ze zelf te bewerken met onze online editor. Of je nu kiest voor een botanisch takje, een strik, koperfolie, of een ticketstijl, je kunt elk ondrdeel van de kaart aanpassen naar jouw wensen. Voeg je eigen tekst, kleuren en afbeeldingen toe om een uitnodiging te maken die echt uniek is en bij jullie past. Onze gebruiksvriendelijke editor maakt het eenvoudig om je creativiteit de vrije loop te laten, en je kunt direct zien hoe jouw ontwerp eruit komt te zien.

Bestel een drukproef en zet de puntjes op de ï

Wil je zeker weten dat je trouwkaarten helemaal naar wens zijn? Bestel dan een drukproef! Zo kun je het eindresultaat in het echt zien voordat je de hele bestelling plaatst. Dit geeft je de zekerheid dat je trouwkaarten er precies zo uitzien als je had gedroomd. Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid zorgt ervoor dat jouw bruiloft begint met de perfecte trouwuitnodiging. Begin vandaag nog met ontwerpen en maak een onvergetelijke eerste indruk met je trouwkaarten!

Related Posts