Geboorte

Laat je geboortekaartje stralen met goudfolie

Ben je op zoek naar een stijlvol en uniek geboortekaartje? Geboortekaartjes met foliedruk, geven een extra luxe uitstraling aan je babykaartje. Bij Koningkaart bieden we verschillende soorten foliedruk aan, zoals goud, roségoud, zilver en regenboog. In deze blog vertellen we je alles over deze prachtige opties en waarom goudfolie de populairste keuze is.

Geef je geboortekaartje een gouden glans

Als je op zoek bent naar een geboortekaartje met een luxe uitstraling, dan zijn geboortekaartjes met goudfolie een perfecte keuze. Goudfolie is onze meest verkochte foliedruk en dat is niet zonder reden. De warme, glanzende tint van goudfolie geeft jouw kaartje een chique en tijdloze uitstraling, waardoor het direct in het oog springt. Afgelopen maand hebben we afscheid genomen van koperfolie, vanwege vlekken tijdens het productieproces, waardoor goudfolie nu dé favoriet is bij onze klanten.

Andere foliekleuren: roségoud, zilver en regenboog

Naast goudfolie bieden we ook andere prachtige foliekleurtjes aan, zoals roségoud, zilver en regenboogfolie. Roségoud heeft een zachte, romantische uitstraling en is perfect voor een subtiele maar stijlvolle look. Zilverfolie is juist fris en modern, en geeft een strak accent aan je geboortekaartje. Voor een speelse en kleurrijke touch is regenboogfolie een geweldige optie; deze unieke foliedruk verandert van kleur afhankelijk van de lichtinval, wat zorgt voor een dynamisch en verrassend effect.

Hoogglans voor een extra dimensie

Naast foliedruk kun je ook kiezen voor een geboortekaartje met hoogglans, wat je geboortekaartje een sprankelende, extra dimensie geeft. Kleuren komen nog levendiger en intenser over, waardoor jouw kaartje direct opvalt. Het leuke aan hoogglans is dat het in elke kleur kan die je maar wenst (in tegenstelling tot foliedruk). Wel moet je een keuze maken tussen folie of hoogglans, maar met een hoogglans heb je de vrijheid om elke gewenste kleur in zijn volle glans te laten stralen!

Ontwerp jouw eigen geboortekaartje

Bij Koningkaart kun je eenvoudig zelf jouw kaartje ontwerpen met onze handige editor, óók met folie. Maak het persoonlijk en uniek! Bestel een drukproef om het eindresultaat van dichtbij te bekijken en pas waar nodig nog aan. Kortom, geboortekaartjes met foliedruk zijn dé manier om de komst van jouw kindje stijlvol en onvergetelijk aan te kondigen.

Related Posts