Geboorte Trouwen

Nieuw: hoogglans geboortekaartjes en trouwuitnodigingen

Geboortekaartjes of trouwkaarten met net een beetje extra glans? Dat kan! Met onze nieuwe hoogglans afwerking krijg je een prachtige, glanzende laag over bepaalde delen van je kaarten. Laat jullie namen extra opvallen of ga voor een glimmend silhouetje op het geboortekaartje van je aanstaande kindje. Met deze bijzondere druktechniek wordt elk kaartje extra feestelijk!

Unieke kaartjes met glanzende details

Hoogglans, of ook wel spot-UV genoemd, is een druktechniek waarbij enkele elementen een glanzende laklaag krijgen. Deze lak komt over bepaalde delen van je ontwerp te liggen, waardoor deze net wat meer opvallen dan de rest. Je kunt in onze editor zelf kiezen voor de kleur waarin je deze lak gedrukt wilt hebben. We hebben er al een aantal voor je uitgekozen in het kleurenpalet, maar klik op het plusje en kies elke kleur die je wilt!

En het leuke is: je kunt meerdere kleuren hoogglans toevoegen aan je ontwerp. Zo creëer je in een handomdraai een unieke kaart voor je trouwerij of de geboorte van je zoon of dochter. Of je nu een kaart uit onze collectie kiest of zelf aan de slag gaat met ontwerpen, een hoogglans trouwkaart of hoogglans geboortekaart valt net dat beetje extra op.

Geboortekaartjes en trouwkaarten met spot-UV

Wij zijn groot fan van deze leuke toevoeging aan onze webshop. Je kunt al jaren foliedruk trouwkaarten en geboortekaartjes bij ons bestellen en deze luxe afwerking blijft immens populair. Maar tot in tegenstelling tot foliedruk kun je met hoogglans, of spot-UV, elke kleur kiezen die je wilt. Dit zorgt voor nog meer creatieve mogelijkheden! Zo kun je de kleuren van je kaart helemaal laten aansluiten bij het kleurenpalet van jullie trouwerij of die van de babykamer. En wil je een echt kleurrijk kaartje ontwerpen? Voeg dan hoogglans in meerdere tinten toe. 

Hoogglans kaartjes in bijzondere vormen

Ben je op zoek naar een écht unieke kaart? Kies dan een hoogglans geboortekaartje in een aparte vorm. In onze collectie vind je kaarten in speciale vormen: ronde of ovale kaartjes, met afgeronde hoeken of in de vorm van een diamant. Of wat denk je van een uitnodiging met labeltjes? Of een geboortekaartje in de vorm van een stoere leeuw? Met deze kaartjes in opvallende vormen kondig je je bruiloft of de geboorte van je kleine op een originele manier aan. Zeker als je ze verder versiert met hoogglans teksten of illustraties!

Related Posts