Geboorte

Trendalert: monochrome geboortekaartjes

Onze ontwerpers zijn weer eens goed in de trends gedoken. Dat resulteerde in een paar mooie en stijlvolle geboortekaartjes. Fans van Pinterest hebben het misschien al voorbij zien komen . In het interieur zijn monochrome illustraties al een tijdje hip. Mooi voor op de muur, maar nog leuker op geboortekaartjes.

Botanische geboortekaartjes

Het idee is simpel; je kiest een hippe kleur en maakt het hele geboortekaartje in die toon. En met alle trendkleuren van nu is er genoeg keuze. Wij kozen voor terracotta, lichtblauw en grijsgroen. Onze nieuwe geboortekaartjes zijn omrand met prachtig geïllustreerde bladeren. Deze monochrome ontwerpen zijn door de botanische uitstraling helemaal van nu!

Kies je voor stoer voor je pasgeboren zoontje? Dan is het vierkante geboortekaartje met blauwe bladeren wat voor jou. De naam van je kindje staat met een vette letter in het midden van de kaart. Liever iets chics? Dan is het langwerpige grijsgroene ontwerp iets voor jou. De naam van je zoontje trekt alle aandacht en staat met een sierlijk font groot op de kaart.

Geboortekaartjes in één kleur

Naast onze nieuwe ontwerpen hebben we ook een mooie collectie aan ontwerpen in één kleur van het merk Pimpelmees. Deze collectie met dieren in zachte Toile de Jouy stijl vinden wij fantastisch. Bekijk snel deze collectie: de geboortekaartjes van Pimpelmees. Zit jouw ontwerp er niet tussen? Dan kun je natuurlijk altijd zelf aan de slag. In onze handige ontwerptool creeër je de leukste monochrome geboortekaartjes zelf.

Related Posts