Geboorte

Nieuw: minimalistische geboortekaartjes

Misschien heb je ze al voorbij zien komen. Dat kan haast niet anders, want het is de trend van het moment: minimalisme. In drukke tijden als deze zijn mensen toch op zoek naar de rust en eenvoud. Daar sluit onze gloednieuwe collectie geboortekaarten naadloos op aan. Lees snel verder en kom alles te weten over deze nieuwe stijl.

Minimalisme: strak en puur

Ben jij een echte fan van het minimalisme? Is ‘less is more’ jouw levensmotto? Dan word je vast heel erg happy van onze nieuwe collectie geboortekaarten. Na onze laatste spetterende collectie besloten we het dit keer eens helemaal over een andere boeg te gooien. Onze nieuwste kaartjes hebben niet veel nodig om super stijlvol te zijn! Een prachtig font in combinatie met een mooie achtergrond kleur of een minimalistisch tekeningetje is al genoeg!

Lettertypes en labels

Het belangrijkste bij het ontwerpen van minimalistische geboortekaartjes is het kiezen van het font. Veel ontwerpen bestaan enkel uit de naam in een mooi lettertype met wat subtiele hartjes of bloemetjes. Een mooi, speels font als Signature Collection of een chique letter als EB Garamond passen hier uitstekend bij! Hierdoor ligt de focus op de naam van je pasgeboren kindje.

Zou je toch nog iets toe willen voegen, maar wil je toch de eenvoud bewaren? Dit begrijpen wij maar al te goed. Een mooie oplossing is het bevestigen van een labeltje met een foto van je kindje. Dit leidt niet af van het ontwerp en is een leuke toevoeging. Zo maakt iedereen direct kennis met het jongste lid van jullie gezin!

Maak je eigen minimalistische geboortekaartje!

Heb je de hele collectie bekeken, maar ben je het ontwerp naar smaak niet tegen gekomen? Alle ontwerpen kun je gemakkelijk aanpassen in onze handige ontwerptool. En voor de echte creatieveling: bij ons kun je ook heel makkelijk je eigen geboortekaartje ontwerpen. Kies een mooi lettertype en voeg een mooie achtergrondkleur toe en klaar is Kees!

Related Posts