Geboorte

Babyproducten passend bij je geboortekaartje  

roze silhouet kraambezoekboek

Volg je ons op Instagram? Dan heb je vast wel eens onze babyproducten voorbij zien komen. Naast onze geboortekaartjes om de komst van jouw kindje aan iedereen te laten weten hebben we een aantal hele leuke babyproducten in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Denk bijvoorbeeld aan een geboorteposter, tuinbord of een kraambezoekboek. Zo kleed je de babykamer mooi aan en/of je hebt gelijk een leuk aandenken aan de geboortedag van je zoon of dochter.
 

Nieuw: het kraambezoekboek voor je kraamvisite

De eerste weken dat je kindje geboren is, komt er vaak veel bezoek over de vloer. Al jouw vrienden en familie willen kennis maken met jullie kleintje. Deze periode gaat zo snel voorbij! Hoe leuk is het dan om al deze eerste kennismakingen vast te leggen. Je kunt hiervoor gebruik maken van een kraambezoekboek! Een kraambezoekboek is een boek vol pagina’s met vragen aan het kraambezoek. Laat deze invullen door de visite en creëer zo een tastbare herinnering voor later.

Geboorte- of tuinbord voor de aankondiging

Natuurlijk weet de hele straat al een tijdje dat jullie binnenkort kersverse ouders worden, die bolle buik heb je vast niet kunnen verstoppen. Hoe leuk is het om direct na de geboorte een mooi geboortebord aan het raam te hangen of een bord in de tuin te plaatsen om zo de hele straat dit blijde nieuws te laten weten. Je kunt deze borden direct met de geboortekaartjes meebestellen en worden dan ook met de voorzijde van jouw geboortekaartje bedrukt. Wel zo origineel.

Originele geboorteposter als kraamcadeau 

Is een van je vriendinnen onlangs bevallen van een kindje? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen als je op kraambezoek gaat. Wat is nu een echt leuk kraamcadeau om te geven? Je kan natuurlijk altijd kleertjes kopen voor de kleine, daar wordt iedere mama blij van. Hoe meer hoe beter! Van rompertjes heb je er namelijk nooit genoeg. Maar wil je iets origineels geven denk dan aan een mooie geboorteposter of canvas met de naam en datum van het kindje erop voor aan de muur van de babykamer. Wellicht weet je perfect welke stijl je vriendin mooi vindt dus is het makkelijk kiezen.

Heeft zij een geboortekaartje van Koningkaart besteld? Dan kun je van dat kaartje een mooie poster of canvas laten maken. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jouw hierbij prima helpen.

Related Posts