Trouwen

Nieuwe collectie trouwkaarten: minimalistisch

trouwkaarten minimalistisch

Na al die kaarten met spetters vonden we het weer tijd voor een wat rustigere collectie. Daarom lanceren we nu met trots onze nieuwe minimalistische trouwkaarten voor mensen die van strak en clean houden!

Anders dan anders

De nieuwe trouwkaarten zijn allemaal net wat anders dan normaal. Zo staat de tekst op veel van de ontwerpen rechts of links uitgelijnd in plaats van in het midden. Ook hebben we een aantal kleuren gebruikt die we nog niet hadden, zoals roestkleurig in combinatie met lichtroze of goud. Zijn dit niet jouw kleuren? Geen zorgen, dit is allemaal makkelijk aan te passen in onze ontwerptool. Zo maak je elk kaartje supermakkelijk helemaal naar wens.

Initialen en foto’s

Ook voor de stelletjes die graag trouwkaarten met eigen foto willen bestellen hebben we wat nieuwe ontwerpen gemaakt. Bijvoorbeeld een tweeluik met foto’s in combinatie met initialen of een langwerpige kaart met een los fotolabel eraan (voor de echte creatievelingen).

Maak de trouwkaart compleet

Zijn jullie eruit hoe jullie perfecte trouwuitnodigingen eruit komen te zien? Bestel dan een proefdruk op een papiersoort naar keuze. Zelf vinden wij trouwkaarten met veel wit in het ontwerp altijd erg mooi op structuurpapier, dit geeft namelijk een erg luxe uitstraling. Heb je een foto op de kaart? Ga dan voor ‘mat wit’ voor het beste resultaat. Vergeet ook niet om de envelop net wat specialer te maken door er een sluitsticker op te plakken in dezelfde stijl als de trouwkaart.

Zou jij voor een minimalistische trouwkaart gaan?

Related Posts