Trouwen

Trouwkaarten: de trend van 2023

trouwkaarten 2023 stans

In de maand december en tijdens een mooie vakantie op een prachtig eiland worden de meeste mensen ten huwelijk gevraagd. Ben jij met Kerstmis ten huwelijk gevraagd? Dan heb je komend jaar de mooiste dag van je leven in het vooruitzicht. Natuurlijk wil je voor je huwelijk ook een bijzondere trouwkaart naar je gasten versturen. Onze nieuwe collectie trouwkaarten staat deze week online, perfect passend bij de trends van 2023.

Trouwkaarten met een bijzondere uitstraling

Welke trouwkaarten zijn nu het meest populair? En wat voor stijl past het beste bij jullie? Onze trouwkoppels houden van een bijzondere trouwuitnodiging zoals bijvoorbeeld met een unieke uitsnede of gedrukt op hout, kalk of recycle papier. Voor 2023 verwachten we dat deze trend alleen maar zal toenemen dus naast een vierkante kaart zul je ook heel veel originele ontwerpen zien in diverse aparte vormen. Ook de foliedruk op kaarten blijft populair, naast de bestaande vijf kleuren (goud, ros├ęgoud, zilver, koper en zwart) hebben we sinds kort ook regenboogfolie in ons assortiment.

Trouwkaart met stans en waterverf
Houten trouwkaart

De populairste kleur voor 2023: beige

De kleur voor trouwkaarten die we in 2023 heel veel gaan zien is beige. Deze neutrale, rustige kleur zie je nu al overal terug, zowel in interieurs als op de stationary. Deze kleur is eigenlijk altijd goed en past bij diverse trends, zoals bijvoorbeeld de bloemen die volop in opkomst zijn. Naast beige is bruin ook een mooie aardse kleur die veelvuldig gebruikt gaat worden naast het roestbruin wat we afgelopen jaar al veelvuldig zagen. Wij zijn helemaal blij met dit mooie aardse kleurenpallet.

Beige trouwkaart met bloemen
Donkerbruine trouwkaart met koperfolie bloemen

Wil je zelf je trouwkaart ontwerpen?

Heb je zelf een idee over hoe jouw trouwkaart eruit moet gaan zien? Dan zijn er twee opties:
1) Je kunt een bestaande kaart kiezen die past bij jouw idee en deze aanpassen zoals je zelf voor ogen hebt
2) Je kunt ook starten met een blanco kaart, via onze pagina ‘zelf kaarten maken‘ kun je je formaat kiezen en met onze uitgebreide beeldenbank heb je zo een perfecte trouwkaart ontworpen.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het ontwerpen? We helpen je graag, dus neem contact met ons op via 010-2131415, we zijn bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur.

Related Posts