Geboorte

Nieuwe kaarten: vrolijke beestenbende

Op onze instagram heb je ons verhaal misschien al gezien, de nieuwe geboortekaartjes van Babette Harms staan live! Deze staan sinds vorige week in de webshop van koningkaart. Je wordt toch helemaal blij van deze vrolijke ontwerpen vol leuke illustraties en schattige doodles.

Leuke jungle geboortekaartjes

De trend van dit moment is jungle en ook Babette heeft deze trend opgepikt. De nieuwe geboortekaartjes staan vol met met wilde dieren. Zo kun je een langwerpig geboortekaartje maken met tropische bladeren, een olifant met baby en eromheen een leeuw, aap, giraf en tijger, alles getekend in de stijl van Babette Harms. Of wat dacht je van een geboortekaartje met wereldbol met daarop een diverse dieren en jullie pasgeboren kindje.

Designs met een gouden randje

Naast de jungle trend zien we ook zachte pasteltinten en gouden accenten op de kaarten van Babette Harms. Zo is er een lieve illustratie van een slapende olifant, maar ook van een ooievaar die een doek met je kleine meid of knul draagt. Je hoeft alleen nog maar je gegevens aan te passen. Combineer dit met een speels en vrolijk lettertype en klaar is je geboortekaartje!

Is er een tweede kindje op komst? Ook voor deze groep heeft Babette een leuk ontwerp met grote broer of zus gemaakt. Bij de grote broer met takelwagen en bij de grote zus met fietsje en bak. Beide kaarten zijn in pastel met met gouden sterretjes. Pas ze eenvoudig zelf aan met ons online ontwerptool.

Wil je tenslotte meer weten? Bekijk de collectie Babette Harms op de website van Koningkaart.

Related Posts