Geboorte

Neutrale geboortekaartjes volgens de laatste trends

Neutrale geboortekaartjes

Houden jullie het geslacht van jullie kindje nog even een verrassing? Of willen jullie er simpelweg niet de nadruk op leggen? Naast een grote collectie geboortekaartjes voor jongens en meisjes hebben wij ook een mooie verzameling neutrale geboortekaartjes. Een geboortekaartje hoeft namelijk allang niet meer roze of blauw te zijn. Alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk, maar juist ook ontwerpen in de trendkleuren beige en bruin zijn heel geschikt als unisex geboortekaartje!

Unisex geboortekaartjes

Er worden tegenwoordig veel confettikanonnen afgeschoten tijdens genderreveal party’s, maar er zijn ook zat aanstaande ouders die liever gaan voor een genderneutrale aanpak. Of die gewoon liever iets anders kiezen dan blauw of roze voor de babykamer, de kleertjes en het geboortekaartje. En ook al kun je nu al vroeg tijdens de zwangerschap te weten komen of er een meisje of jongetje in de buik zit, het is ook hartstikke bijzonder om dit pas te ontdekken tijdens de eerste ontmoeting met je kindje. Om welke reden je ook op zoek bent naar een neutraal geboortekaartje, wij ontwerpen steeds vaker leuke kaartjes die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes.

Geboortekaartjes in neutrale kleuren

Een van de laatste trends binnen de wereld van geboortekaartjes zijn de kleuren beige, zand en bruin. Deze kleuren zijn natuurlijk perfect voor unisex geboortekaartjes! In onze collectie vind je dan ook veel lieve kaartjes in zachte, neutrale aardetinten. Zeker in combinatie met een kleine illustratie of een foliedruk naam geeft dit een chique uitstraling aan de kaartjes. Ook hebben we veel mooie kaartjes met waterverf illustraties in deze warme tinten, zoals van een babykamer met wiegje of van een pasgeboren kindje. Heb je een geboortekaartje gezien dat je aanspreekt, maar ben je toch niet helemaal tevreden over de kleuren? Pas in onze editor eenvoudig de kleur van de teksten, foliedruk of achtergrond aan. Zo krijg je uiteindelijk een prachtig neutraal geboortekaartje dat helemaal aansluit bij jouw wensen.

Met foliedruk, van hout of in unieke vorm

Wil je gaan voor een extra bijzonder geboortekaartje? Kies dan voor een van onze specials, zoals een kaartje met foliedruk of in een unieke vorm! Je kunt niet alleen luxe geboortekaartjes met goud- of zilverfolie bij ons bestellen, maar ook koper-, roségoud-, zwart- én regenboogfolie zijn een optie. Daarnaast hebben we kaartjes in verschillende vormen in ons assortiment, van vierkant met afgeronde hoeken tot een geboortekaart in de vorm van twee labels. Of wat denk je van een houten geboortekaartje? Al deze bijzondere afwerkingen zijn helemaal volgens de laatste trends en geven jouw geboortekaartjes net dat beetje extra!

Related Posts