Uitnodigingen

Uitnodiging voor een feestje!

Uitnodigingen
Waar kan ik uitnodigingen kopen? Online kun je bij diverse website zelf prachtige uitnodigingen maken en direct bestellen. Bij Koningkaart is het altijd feest! Of je nu gaat trouwen, een jubileum te vieren hebt, in verwachting bent of gewoon jarig bent. Voor iedere gelegenheid hebben we ontwerpen om echte kaarten te versturen én te ontvangen! Hieronder de verschillende categorieën toegelicht.
De leukste uitnodigingen voor jouw verjaardagspartijtje

Jungle of piratenfeest?

Is je zoon of dochter binnenkort jarig? Natuurlijk wil je dat op een mooie manier vieren. Nodig daarom vriendjes en vriendinnetjes uit voor zijn/haar verjaardag met een leuke, toepasselijke uitnodiging voor een kinderfeestje. Themafeestje zijn op dit moment helemaal hot, naast een toepasselijke uitnodiging kun je ook de hele aankleding aanpassen. Superleuk!

LEUKE THEMA’S: space, safari, shimmer & shine, prinsessen- of piratenfeest.

Feest in stijl met de uitnodigingen van Koningkaart

Lang zal ze leven!

Een verjaardag wil je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, zeker niet als het om een kroonjaar gaat. Wil je dan je verjaardag eens echt goed vieren? Stuur iedereen een persoonlijke uitnodigingskaart per post. Veel leuker dan een app’je of mailtje vinden wij. In onze collectie uitnodigingen verjaardag hebben we heel veel nieuwe hippe ontwerpen.

TIP: strooi wat confetti in de envelop om het geheel extra feestelijk te maken.

De mooiste en chiqueste jubileum kaarten

Jubileum: mijlpaal in je leven

Ben je 25 jaar getrouwd of bestaat je bedrijf 10 jaar? Wat voor jubileum je ook hebt, het is altijd een goede reden om een jubileum te vieren. Een mooi moment om even stil te staan bij deze mijlpaal en gelijk een goed moment om terug te blikken. Het feestje begint natuurlijk wel met een mooie jubileumkaart om je gasten uit te nodigen.

Leuke uitnodigingen voor een babyshower of gender reveal party

Wordt het een jongen of meisje?

Staat er een babyshower op de agenda om de zwangerschap te vieren of wil je een gender reveal party geven? Bij zo’n speciale gelegenheid mag een persoonlijke uitnodiging niet ontbreken. Net als bij geboortekaartjes heb je de keuze uit verschillende leuke, hippe en schattige kaartjes. 

Follow my blog with Bloglovin

Related Posts