Algemeen Geboorte

Een kaartje maken met onze volgers op Instagram

Sinds enkele maanden hebben we op Instagram in onze stories het ‘samen ontwerpen’. Samen een kaartje ontwerpen met onze volgers, hoe leuk is dat. Hier worden we helemaal blij van en zo weten we nog beter wat jullie leuk vinden. En de resultaten zijn soms heel verrassend.

Samen ontwerpen met leuke silhouetjes

Afgelopen week hebben we ook weer jullie hulp ingeschakeld op instagram bij het ontwerpen van een nieuw silhouet geboortekaartje. We gaven de kijker de keuze tussen verschillende opties (en zo ontstaat er dus een hip nieuw geboortekaartje). Dit keer kon je kiezen tussen:
1) een jongetje op de fiets of een jongetje met een ballon
2) gele of een blauwe achtergrond
3) hartjes of sterretjes
4) strak of speels lettertype

Drie voorkeuren waren vrij duidelijk, jongen met ballon, hartjes en een speels lettertype. Maar geel of blauw? Dat bleef gelijk op gaan.

50-50, wat nu?

Over het laatste item, geel of blauw waren de meningen dus erg verdeeld, heel lang bleef de teller 50/50 staan. Soms iets meer blauw en dan weer naar geel. Uiteindelijk hebben we beide kaartjes gemaakt en nogmaals voorgelegd en wederom bleef het lang gelijk op gaan. Maar de winnaar, met krappe voorsprong… donkerblauw! Met 53-47% de winnaar!

Het leukste silhouet geboortekaartje

Uiteindelijk is deze versie, het silhouet geboortekaartje jongetje met ballon in de webshop geplaatst. Super leuk toch? Is jouw favoriet toch de gele versie? Dan kun je de kleuren natuurlijk eenvoudig aanpassen in onze designtool. Voor een meisje is dit toppertje verkrijgbaar: silhouet geboortekaartje meisje met ballon.

We willen iedereen bedanken die hieraan mee heeft geholpen. En we hopen in de toekomst nog heel veel leuke kaartjes samen te kunnen maken.

Related Posts