Geboorte

Geboortekaartjes met onderwater thema

Fan van De Kleine Zeemeermin? Verliefd op walvissen en zeedieren? Dan ga jij erg vrolijk worden van onze nieuwe geboortekaartjes. Het onderwater thema is namelijk helemaal hot. In de kinderkamer is het een groot succes. Posters, slaapzakken en rompertjes met mooie patronen met zeesterren en visjes. Het kan allemaal! Hoog tijd om een collectie geboortekaartjes te ontwerpen met dit lieve thema.

Geboortekaartjes met walvissen

Trendalert: het onderwater thema is helemaal van nu. Het kostte ons dan ook niet veel moeite om deze hippe collectie tevoorschijn te toveren. Inspiratie kwam van alle kanten. Zo zien we bijvoorbeeld dat veel kinderkamers zijn omgetoverd tot onderwater wereld! Onze favoriet is de walvis. Die zie je veel terug op de kaartjes. Zo hebben we een lieve moeder walvis met haar kleintje op haar rug. Dit kaartje is verkrijgbaar met waterverf. En ook op een witte achtergrond met visjes en waterplanten in een cirkel. Super lief toch?

Geboortekaartje met getekende walvis

Is jouw kinderkamer helemaal in stijl van dit thema en wil je daar een bijpassend geboortekaartje bij? Tip van ons; kies een vierkant geboortekaartje. Deze kun je ook als XXL-kaart bestellen. Dan kun je hem na de geboorte leuk in de babykamer wegzetten.

Spetter pieter pater, lekker onderwater

Naast walvissen hebben we ook genoeg andere zeedieren. We hebben ons laten inspireren door babykleding! Zo hebben we een super lief geboortekaartje met grafisch patroon van (wal)visjes, plantjes en andere zeedieren en als finishing touch een leren labeltje, zo is het net een pyjama. Dit stoere ontwerp is in het roze, zeeblauw en lichtblauw verkrijgbaar, maar je kunt natuurlijk ook een andere kleur toevoegen in de ontwerptool.

Patroon zeedieren met leren label

Vernieuwde illustraties

Daarnaast lopen we bij Koningkaart altijd graag op de zaken vooruit. Jaren geleden hebben we ook geboortekaartjes met walvisjes gemaakt. De illustraties bleken alleen verouderd. Deze geboortekaartjes hebben een goede opfrisbeurt gekregen. We hebben nieuwe waterverf illustraties toegevoegd en hippe lettertypes toegevoegd. Zo zijn ook deze geboortekaartjes weer helemaal up to date!

Geboortekaartjes met nieuwe illustraties

Related Posts