Kerst

Kerstkaarten

Wat gaat de tijd snel en wat is de zomer hard gegaan. De herfst doet langzaam z’n intrede, zelf de pepernoten liggen al in de winkel. We zijn weer op weg naar Kerst! Voor ons is de zomer de periode dat we al druk bezig zijn met nieuwe ontwerpen voor de kerstkaarten. Wij willen natuurlijk ruim op tijd klaar zijn.
Soms een beetje gek als het buiten 35 graden is. Maar het is weer gelukt! En we zijn trots op onze nieuwe collectie met kerstkaarten conform de laatste trends. Dus al is het nog een beetje vroeg, wij zijn er al helemaal klaar voor Kerst. 😉

Zelf kerstkaarten maken

Drukte rondom kerst

In de maand december hebben de postbedrijven het ook extra druk tov de rest van het jaar met het leveren van kerstpakketten, kerstkadootjes en natuurlijk de kerstkaarten. De traditie van ‘kerstkaarten sturen’ wordt gelukkig nog steeds door veel mensen in ere gehouden. Elk jaar worden er miljoenen kaarten verstuurd. Bizar toch. Ze horen bij de feestdagen en versterken het gevoel van Kerst. Dit is al meer dan 100 jaar zo.

Wat zijn de mooiste kerstkaarten?

Wij vinden natuurlijk dat wij van Koningkaart de mooiste kerstkaarten hebben, en je kunt ze bovendien ook nog zelf bewerken zodat ze helemaal naar jouw smaak zijn. Je kunt kiezen voor een eenvoudige standaard kerstgroet maar je kunt ook helemaal uit je dak gaan met een zelf ontworpen kerstkaart. Bij Koningkaart kan dus allebei. We hebben ook nieuwjaarskaarten gericht op 2020, dus meer met de jaarwisseling als thema. In onze uitgebreide collectie is voor ieder wat wils.

Kerstkaarten op thema

Kerstkaarten voor je bedrijf

Wil je met je bedrijf ook eens goed ‘in the picture’ staan bij je zakenrelatie? Bekijk dan eens onze zakelijke collectie kerstkaarten. We hebben algemene zakelijke kerstkaarten, maar ook ingedeeld per branche of thema. Dus echte specifiek voor jouw bedrijf ontworpen kerstkaarten. Al dan niet in je eigen huisstijlen kleuren en eventueel met eigen foto’s.

We helpen je graag met het maken van de perfectie zakelijke kerstkaart, dus neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zakelijke kerstkaarten voor diverse branches

Related Posts