Trouwen

Save the date

Save the date

De blaadjes vallen van de bomen, de paraplu is alweer onmisbaar en het wordt steeds vroeger donker. Het is herfst! Wist je dat in deze tijd van het jaar de meeste save the date kaarten worden verstuurd? De zomer is natuurlijk een perfecte tijd om dé vraag te stellen: tijdens een wandeling op een tropisch strand of ergens bovenop een berg met prachtig uitzicht. Op dit moment zijn alle net verloofde koppels langzaamaan bezig met het plannen van hun mooiste dag. En daar horen natuurlijk save the date kaartjes bij!

Verstuur alvast een aankondiging

Het boeken van een mooie locatie, het vinden van een band, het regelen van een lekker diner en het knutselen van tientallen bedankjes: een bruiloft plannen is hard werken. Je wilt natuurlijk wel dat al die moeite niet voor niets is en dat alle belangrijke mensen in je leven ervan kunnen gaan genieten. Kondig jullie trouwdag alvast aan met een save the date kaart en je weet zeker dat iedereen de kans krijgt om de datum vrij te houden. En een echt kaartje is een stuk leuker dan een mailtje, vind je ook niet? 

Save the date kaarten

Twee vliegen in één klap

Vakanties worden vroeg gepland en agenda’s raken steeds sneller vol. Zorg er dus voor dat je ruim op tijd bent met het versturen van zo’n aankondiging. Als je volgend jaar in de lente of zomer gaat trouwen, dan is het handig om nu al na te denken over de save the date kaartjes. Als je van plan bent om kerstkaarten te versturen, waarom combineer je de twee dan niet? Wens al je gasten fijne feestdagen én nodig ze uit voor jullie trouwdag. Twee vliegen in één klap, toch? Daarnaast is zo’n save the date kaart met kerstthema een unieke manier om je vrienden en familie alvast uit te nodigen.

Kerst save the date kaarten

Pas de ontwerpen zelf aan

In onze webshop vind je niet alleen een grote collectie save the date kaarten die passen bij onze trouwkaarten, maar ook een paar varianten met een kerstthema. Natuurlijk kun je de kaarten zelf verder aanpassen in onze ontwerptool. Pas de achtergrond, de kleuren of lettertypes aan om ervoor te zorgen dat het ontwerp goed aansluit bij de uiteindelijke uitnodigingen en bij jullie bruiloft.

Related Posts