Kerst

Kerst is een eeuwenoud eindejaarsfeest

Kerstkaarten koningkaart

Wereldwijd zijn we dol op kerst. Al eeuwenlang, generatie op generatie’ worden de kerstgewoontes doorgegeven. De kerstboom wordt half december opgezet, op kerstavond naar de nachtmis, het huis wordt versierd, kerstliedjes zingen met de kinderen, elkaar kerstkaarten sturen, cadeautjes en natuurlijk het gezamelijke kerstdiner. Met Kerstmis vieren we de geboorte van Jezus Christus, maar voor veel mensen is het gewoon een mooi eindejaarsfeest wat we samen doorbrengen met familie en vrienden. We houden van dit saamhorigheidsgevoel.

Kerstkaarten, een fijn gebaar in een donkere tijd

Het ontvangen van een mooie kerstkaart van je vrienden, familie, kennissen of collega’s is ontzettend fijn. Zeker nu we dit jaar in kleine kring kerst gaan vieren en een uitgebreid familiebezoek of de nachtmis er niet in zit. Voor veel mensen die dit coronajaar iemand zijn verloren is het een donkere, moeilijke tijd. Het sturen van echte kerstkaarten met een persoonlijk berichtje is dan ook een heel fijn gebaar. Hang al die mooie kerstkaarten – zoals vroeger – aan de deur of voor het raam. Dan zijn je vrienden en familie toch een beetje bij je. Wil je dit jaar eens echt goed voor de dag komen, kies dan voor een kerstkaart met goudfolie, een echte blikvanger die men niet snel vergeet.

kerstkaarten koningkaart

Wat voor kerstkaart ga je sturen?

Wat voor kerstkaart ga jij naar je familie en vrienden sturen? Hou je van een grappig ontwerp met een knipoog naar corona of ga je liever voor een kaart met een liefdevolle kerstknuffel? Of misschien ga je komend jaar wel trouwen en gebruik je de kerstkaart gelijk als save the date kaart. Bij Koningkaart hebben we legio mooie kerstkaarten met heel veel verschillende onderwerpen. Ook voor je bedrijf hebben we een grote collectie met zakelijke kerstkaarten om naar je klanten en relaties te sturen.
Kortom, voor een passende kerstkaart ben je bij Koningkaart aan het juiste adres.

Related Posts