Geboorte

Herfst geboortekaartjes

Een geboortekaartje kiezen is een ontzettend leuk onderdeel van de voorpret tijdens je zwangerschap. Maar dat betekent niet dat het ook makkelijk is! Want ga je voor een klassiek kaartje, een minimalistisch ontwerp of wil je er eentje met een foto van je kindje erop? En voeg je nog labels, lintjes of confetti toe? Van de lettertypes tot de kleuren en van de enveloppen tot de sluitstickers: er valt over een hoop dingen na te denken. Wanneer je bent uitgerekend in de herfst hebben we misschien een leuk idee voor je: laat je inspireren door het seizoen!

Geïllustreerde geboortekaartjes

Door te kiezen voor een geboortekaartje met een thema kun je iets makkelijker keuzes maken. In onze collectie vind je een aantal lieve geboortekaartjes met herfst illustraties. Ga bijvoorbeeld voor een ontwerp met een bosdier, zoals een geboortekaartje met hertje, vosje, egel of eekhoorn. Andere elementen die natuurlijk goed bij dit seizoen passen zijn pompoentjes, paddenstoelen, blaadjes en takjes. Maar ook kindjes in regenlaarsjes passen goed binnen dit thema.

Herfst geboortekaartjes door Liefs van Anet

Herfstkleuren

Wil je liever geen geboortekaartje met een illustratie, maar vind je het idee van een seizoensgebonden kaartje wel leuk? Je kunt dit herfstthema ook heel subtiel terug laten komen in je keuze. Herfstkleuren zoals roestbruin, oranje, okergeel en mos- of donkergroen zijn hele mooie kleuren voor een kaartje! Voeg eventueel een bruine kraft envelop en een bijpassende sluitsticker toe om het geheel af te maken.

Geboortekaartje Herfstkleuren

Natuurlijk kun je ook het geboortekaartje van je kindje door het seizoen laten inspireren wanneer je in de lente, zomer of winter bent uitgerekend. Ook voor deze seizoenen hebben we verschillende kaartjes in ons assortiment. Daarnaast kun je elk kaartje gemakkelijk aanpassen in onze handige ontwerptool. Zo maak je je geboortekaartje nog net iets persoonlijker.

Related Posts