Geboorte

Geboortekaartjes met ‘oneline’ tekeningen

Een illustratie in één lijn getekend, hoe bijzonder is dat. Wij zijn helemaal fan van deze minimalistische tekenstijl, waarbij de kunst van het weglaten essentieel is. Er wordt geen potlood gebruikt om eerst even te schetsen maar in één krachtige lijn komt het beeld, zoals bijvoorbeeld deze walvis, naar voren. Het is ook niet voor niets dat we deze simplistische tekenstijl uitermate geschikt is voor op geboortekaartjes en de nieuwste trend is van 2020.

Minimalistisch ontwerp met maximaal effect

In een vloeiende beweging maakt de lijn, die niet onderbroken wordt, het onderwerp van het kunstwerk duidelijk. In onze collectie vind je diverse ontwerpen als een walvis, olifantjes, broertjes, zusjes en de baby zelf. Alle illustraties worden in één lijn getekend, dus de pen komt niet van het papier. Ze worden ook wel oneline of monoline tekeningen genoemd en je ziet de ontwerpen ook veel terug in interieurs, misschien heb je zelfs wel een mooie poster met een illustratie in één lijn aan de wand hangen.

Je kunt de lijntekeningen eenvoudig combineren met een waterverf achtergrond voor een wat zachter effect maar ook zonder achtergrond en de tekening eruit lichten met bijvoorbeeld goudfolie is een mooie optie.

Lijntekeningen met broertjes en zusjes

Ben je in verwachting van een tweede of derde kindje? Dan hebben we speciaal voor jouw ook mooie geboortekaartjes 2e kindje of 3e kindje met lijntekeningen met een grote broer(tjes) of zus(jes) met de baby. Je kunt al deze leuke kaartjes zelf aanpassen met onze designtool. Kies voor een mooie achtergrond en plaats de naam in een trendy lettertype. Deze geboortekaartjes hebben niet veel extra’s nodig om een groots resultaat te hebben.

Kies voor de geboorte van jouw kindje voor een ontwerp met een minimalistische uitstraling. De illustraties zijn mooi voor op een geboortekaartje maar ook voor een poster aan de wand, deze eenvoudige tekenstijl heeft altijd maximaal effect. Vraag voor een poster naar de mogelijkheden bij Koningkaart.

Geboortekaartjes met diverse lijntekeningen

Related Posts