Kerst

Bestel nu kerstkaarten met 15% korting

Kerstkaarten met 15% korting

Het is november, de blaadjes zijn van de bomen gevallen, de wintertijd is ingegaan en we gaan langzaam aftellen naar kerst. Nog 8 weken en dan is het weer zover… Kerstmis! Traditiegetrouw is dit een echt familiefeest wat vaak op kerstavond al start met een bezoek aan de kerk of het kerstdiner.

Kerstmis valt dit jaar op woensdag en donderdag, dus middenin de week. Wellicht dat heel veel bedrijven dan ook de hele week gesloten zijn. Misschien uw bedrijf ook wel? Er blijven dan in deze maand nog maar 3 weken over op kantoor, dus best een korte maand en misschien hebben ook veel mensen vrij genomen tussen kerst en oud en nieuw. Stuurt uw bedrijf kerstkaarten rond naar uw zakelijke relaties, werknemers en klanten? Zo ja, dan is november wellicht de ideale maand om de kerstkaarten vast online te bestellen en voor te bereiden. Adressen printen, postzegels plakken, al met al nog een heel karwei. En als de kerstkaarten klaarliggen hoeft u ze na Sinterklaas alleen nog maar op de bus te doen. Check! Dat is vast geregeld!

Bij Koningkaart werken we ook graag vooruit, en zeker met de kerstkaarten, hoe eerder we deze kunnen verwerken, hoe beter. We hebben dan ook een mooie actie van maar liefst 15% korting als u voor 15 november uw kerstkaarten besteld. Da’s mooi meegenomen en een goede reden om vast een kijkje te nemen bij de zakelijke kerstkaarten van Koningkaart. De levering gaat supersnel, bestelt u voor 12 uur? Dan heeft u ze de volgende werkdag al op kantoor. Dus tijd genoeg om dat klusje vast voor te bereiden. In december kunnen de pakketleveranciers flinke vertraging hebben en kunnen we een 24-uurs levering niet garanderen. De ervaring leert dat hoe dichter bij kerst, hoe meer dagen vertraging met de leveringen.

Dus bekijk onze nieuwe collectie met kerstkaarten en bestel vooraf een gratis drukproef. Is deze naar wens? Bestel dan voor 15 november de oplage en ontvang direct 15% korting in de webshop. Heeft u vragen over uw ontwerp? We helpen u graag en schroom niet contact met ons op te nemen.

Related Posts