Trouwen

Nieuwe trouwkaarten: de trends van 2020

nieuwe trouwkaarten

Wist je dat tijdens december de meeste huwelijksaanzoeken plaatsvinden? Misschien word jij deze Kerst wel ten huwelijk gevraagd en plan je in 2020 het feestje van je leven. Bij zo’n bijzondere gelegenheid hoort een geschikte uitnodiging. Wij hebben de trends nauwkeurig in de gaten gehouden en een heleboel nieuwe trouwkaarten ontworpen.

Bijzondere trouwkaarten

Hoe specialer je trouwkaarten hoe beter! In 2020 zal dit niet anders zijn. Koppels versturen steeds vaker graag een compleet pakketje in stijl van de bruiloft. In plaats van een standaard gevouwen kaart wordt er meer gekozen voor twee- of drieluiken of prachtige DIY trouwkaarten.

Daarom kunnen deze bijzondere ontwerpen natuurlijk niet ontbreken in de nieuwe collectie. Zo hebben we nieuwe Polaroid kaarten. Deze ontwerpen kun je zelf door het midden snijden. Hierdoor krijg je op de voorkant een mooie polaroid strip met drie foto’s.

Something blue

Weet je nog niet helemaal in welke stijl of tint je de bruiloft wilt aankleden? Kies voor blauw voor je trouwkaart! Ook in 2019 was dit de populairste kleur voor de trouwkaarten. Met deze kleur kun je niet fout gaan. Licht- of grijsblauw geven je kaart een dromerige uitstraling. Kies voor donkerblauw als je een stijlvolle look wilt. De nieuwe trouwkaart tweeluik met foto en blauwe waterverf past daar perfect bij.

Voor de echte romantici hebben we een dromerige collectie met donkerblauwe waterverf toegevoegd. De kaart heeft goudkleurige accenten die een sterrenhemel suggereren. Initialen of een mooie quote maken het ontwerp helemaal af.

Vormen en kleuren

Wie op de hoogte is van de laatste interieur trends, heeft deze trend misschien al voorbij zien komen. Abstracte vlekken en ronde vormen overheersen de trouwwereld. De vlekken in de oranje en donkerblauwe kleuren zorgen voor de retro vibe die tegenwoordig zo populair is. De dromerige cirkels met goudkleurige stipjes zorgen voor de finishing touch.

Wil je jouw trouwkaart graag personaliseren? Dat kan natuurlijk ook. Kies een kaart uit onze collectie en pas hem naar wens aan in onze ontwerptool. Liever helemaal zelf ontwerpen? Dat kan ook. Via onze pagina zelf ontwerpen kun je een kaart naar wens opmaken. Met onze vele illustraties en achtergronden moet dat geen probleem zijn.

nieuwe trouwkaarteb

Related Posts