Geboorte Trouwen Uitnodigingen

NIEUW: kaarten met folie

Jaaa!!! Eindelijk verkrijgbaar, kaarten met folie! We zijn helemaal blij met deze nieuwe techniek en de mogelijkheid om de kaarten nóg mooier te maken. Wil jij je trouw- of geboortekaartjes extra bijzonder maken? Kies dan voor foliedruk, verkrijgbaar in goud, zilver en binnenkort ook koper. Je kaarten krijgen een extra chique uitstraling door een aantal elementen op de kaart deze glimmende afwerking te geven. Wij zijn er superblij mee en hebben gelijk een hele berg geboortekaartjes en trouwkaarten met folie ontworpen.

Geboortekaartje met goudfolie

Wij verwachten dat de meest gekozen folie komend jaar toch wel de goudfolie zal zijn. Wij vinden zelf van alle opties het geboortekaartje goudfolie wel het beste passen bij de meeste ontwerpen. Plaats bijvoorbeeld de naam, datum en nog een klein ander element op je geboortekaartje in goudfolie om deze extra aandacht te geven. Je kaart krijgt hierdoor een luxe, chique uitstraling. Je kunt de folie ook echt voelen, hij ligt er echt een beetje bovenop. Heb je zelf al een ontwerp en wil je folie toepassen? Neem dan even contact met ons op.

Trouwkaarten goudfolie

Voor de trouwkaarten is deze uitbundige, glimmende techniek natuurlijk ook uitermate geschikt. Het maakt niet uit voor welke stijl je kiest, of je nu voor minimalistisch, botanisch of stoer kiest, een element, de namen of datum in folie geeft je trouwkaart net even die extra opvallende touch. Kies voor een trouwkaart goudfolie als je een stijlvolle en chique uitstraling wilt, kies zilverfolie voor een wat stoerdere en ‘coolere’ look. En binnenkort is er ook koperfolie verkrijgbaar.

Drukproef van jouw ideale kaart?

Neem een kijkje bij de geboortekaartjes of de trouwkaarten met folie en pas jouw ideale kaart naar eigen wens aan. Bestel een drukproef om het resultaat eerst in het echt te bewonderen. We drukken dan ook echt één kaart op maat mét folie. De folie drukproeven zijn wel iets duurder dan de normale proeven, deze zijn € 4,95, maar zeker de moeite waard. Met code GP135 krijg je 2,95 korting en krijg je de 1e drukproef voor €2,00 euro.

Bij vragen kun je ons altijd bellen of mailen, we helpen je uiteraard graag met het maken van de perfect kaart voor jouw huwelijk of de geboorte van je kindje!

Introductiekorting 10%

Tot eind februari hebben we een introductiekorting op de kaarten met foliedruk. Bestel je een oplage dan krijg je maar liefst 10% korting! Da’s toch mooi meegenomen. De korting wordt automatisch berekend in de webshop.

Related Posts