Algemeen Trouwen

Nieuw: trouwcollectie 2021

Is 2021 het jaar waarin jullie gaan trouwen? Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! En als tweede lees snel verder, want in dit artikel houden we je op de hoogte van de laatste trends én vertellen we je alles over onze nieuwe trouwkaarten, de trouwcollectie van 2021!

Zeegroene trouwkaarten

Onze social media kleurt momenteel zeegroen. Dit is namelijk dé kleur van 2021; tidewater green. De mysterieuze groene kleur is gewaagd en stijlvol en pas perfect op onze nieuwe ontwerpen. Vooral in combinatie met goudfolie is deze kleur in succes. De favoriet van het moment is de trouwkaart met bladeren en goudfolie. Tip van ons; wil je zelf deze zeegroene accenten aan je kaart toevoegen? Gebruik dan de kleurcode #324E4E.

Kalme kleuren op je trouwkaart

Daarnaast is de kleur van interieur dit jaar Brave Ground. En wat blijkt? Dit staat ook supermooi op je trouwkaart. Naast de aanwezige en gedurfde kleuren is deze kleur een oase aan rust. De nieuwe trouwkaarten met de bruine accenten hebben dan ook een minimalistische uitstraling. En deze kleur doet het ook goed op een witte achtergrond. Zo is onze nieuwste minimalistische trouwkaart wit met groen geschilderde takjes en bruine typografie.

Ga voor chic met rosékleur

Deze trend zien we natuurlijk al een tijdje voorbijkomen. Maar rosékleurige accenten zijn nog steeds hot! En daarom hebben onze nieuwe trouwkaarten hier en daar een rosé gouden hartje, rosékleurige typografie en rosé spetters. Dit zorgt voor een frisse combinatie van speels en stijlvol. Een goed voorbeeld hiervan is de blauwe foto trouwkaart met rosé spetters. Ook kun je zelf deze rosé accenten toevoegen op jouw ontwerp. Kijk in de map strooisels of hartjes voor deze illustraties.

Related Posts