Kerst Trouwen

Trouwplannen in 2020? Stuur save the date / kerstkaarten

kerst save the date kaarten

De knusse donkere dagen komen er weer aan. Dat betekent dat de allerleukste maand weer is begonnen: December! December is natuurlijk een feestmaand met Sinterklaas (net achter de rug), Kerstmis en Oud & Nieuw. Jullie kijken vast al uit naar volgend jaar want in 2020 gaan jullie trouwen.

2020: hét jaar van jullie samen!

2019 was een een fantastisch jaar met wat ups en downs maar 2020 kan al niet meer stuk met jullie trouwplannen. Nu kan je natuurlijk niet wachten om dit grote nieuws aan iedereen te vertellen. Dit doe je het makkelijkst met een save the date kaart, zodat iedereen er op jullie grote dag bij is. Een save the date kun je tot wel 6 tot 8 maanden van tevoren versturen. En nu de kerstdagen in het vooruitzicht zijn dan doe je dit met een ‘kerst save the date’. Zo hoef je maar 1x kaarten te sturen.

Marry Christmas and Save the Date!

Wat is een kerst / save the date?

Een save the date / kerstkaart ofwel een kerst save the date? Wat is dat dan? Een save the date kaart verstuur je naar de gasten zodat ze ruim van te voren weten welke datum ze vrij moeten houden in hun agenda. Wil je dit deze maand doen dan kun je dit combineren met een kerstkaart. Dus een save the date met de aankondiging van jullie huwelijk én een lieve wens voor de feestdagen en het nieuwe jaar. Zo bespaar je al snel flink wat geld. In onze prachtige collectie met save the date kaarten hebben we een aantal hippe ontwerpen gemaakt.

De mooiste kerst save the date kaarten

Welke info zet je op deze kaart?

Op een save the date staat alleen de trouwdatum, het gaat erom dat deze datum voor iedereen duidelijk is, zeker voor de daggasten. En wellicht weet je zelf de planning nog niet voor deze dag. De dagindeling en het programma kun je op de officiële trouwkaarten plaatsen, welke veel later volgt, gemiddeld zo’n 6 weken voor de huwelijksdag. Wellicht dat je dan alle tijden en ins & outs weet.

Heb je zelf een leuk ideetje in je hoofd en zie je de kerst save the date helemaal voor je? Dan kan je ook zelf deze kerst save the date kaarten maken met onze handige ontwerptool. Kies een formaat kaart uit en plaats zelf de illustraties, achtergrond, kleur en lettertypes. Als het kaartje af is kan je eindelijk de bestelling plaatsen en versturen naar vrienden en familie.

Related Posts